Auto Moto i nasz klub

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nieśmiałą propozycję. Otóż jest sobie taka gazetka Auto moto (dawniej Auto dziś i jutro). I w tej gazetce na jednej z końcowych stro jest miejsce gdzie wszelkie kluby samochodowe umieszczają o sobie informacje. Zazwyczaj jest to nazwa klubu, adres strony internetowej i ewentualnie jakiś kontakt. Gazeta umieszcza to bezpłatnie. Może więc i my wysłalibyśmy do nich coś takiego.
Była by to dobra reklama klubu.
Ciekawi mnie wasze zdanie w tej kwestii.

no cóż - jestem ZA

"Rób jak uważasz, uważaj jak robisz"

Jestem za.

Cieszę się, że nie macie nic przeciwko .
Odkąd rzuciłem temat klubowiczów i po dyskusji jaka się wywiązała z drżeniem ręki poruszam nowy temat

ja tez jestem na tak myslalem o tym kiedys ale zapomnialem... wiecie starosc nie radosc...

Jestem na Tak!...tu przynajmniej nie mam wątpliwości /z referendum UE inaczej /

Pewnie ze TAK , ale co z domena .com?

TAK

(PS. Boję się,że mój wpis był jednak bezproduktywny i nic nie wniósł do dyskusji. To a propos całego halo z wymaganą ilością postów)

jestem na TAK

Świetny pomysł!
Tylko Martinezzz, prośba!
Jak już dojdzie to do skutku do napisz o tym koniecznie!!!

a ja sie niczym oprocz sprzatania nie zajmuje Martinezz moze ty masz zdrowie.
bo ja sprzatam

Koniecznie Martinez napisz naszą kandydaturę, a koniecznie nie zapomnij napisać, że nasz klub ma także "sprzataczkę"

I mordercę...........postów

Dzisiaj wreszcie miałem trochę luzu i postanowiłem do nich skrzybnąć.
Niestety pojawił sie problem. Przeglądałem kwietniowy numer AM i nigdzie nie było rubryki z klubami . Ciekawe czy to tylko w tym numerze czy skończyli z zamieszczaniem informacji o klubach. Ma ktoś może egzempalrz z czerwca, żeby zerknąć?
Chyba będę musiał podreptać jutro na stację benzynową i dokładniej gazetkę przejrzeć.