MotoNews.pl
3 Elektryczne szybki od dectane (191940/45) - PT

Elektryczne szybki od dectane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
miał ktoś zamontowany taki patent w samochodzie?? jak długo to może podziałać??
KLIK

Nie rozumiem dlaczego pytasz "ile"... Wedlug mnie jak wszystko dobrze zamontujesz, ze nie bedzie luzow i to Ci te szybki w pradzie beda sluzyc i sluzyc...

Lepiej poszukaj takich el. szyb jakie były montowane w Twoim aucie, mniemam że chodzi o Corrado. Poszukaj na allegro, a jak nie, to po szrotach (może znajdziesz np. taki który poszedł do kasacji, ale ew. szybki ma dobre). Będzie prościej z montażem, przyciski takie jak powinny, przeznaczone do w/w auta. A cenowo podobnie...

znalazłem komplet z silnikami, przełącznikami i wiązką za 550 zł , dlatego zastanawiałem się nad czymś takim, ale słyszałem kiedyś że po pewnym czasie w tych mechanizmach ślizgają się jakieś paski??

moj ojciec ma takie cos załozone w felicji... szybka podnosi sie bardzo powoli, słychać tak jakby silnik nie dawał sobie rady z tą szybą. szyba pasazera, która jest rzadziej używana, czasem sie zacina w połowie i wtedy trzeba zakładać korbke i krecic. na szczescie w zestawie jest taka korbka, ogolnie nie polecam

Cytat:
2007-08-06 10:24:12, on-driver pisze:
znalazłem komplet z silnikami, przełącznikami i wiązką za 550 zł , dlatego zastanawiałem się nad czymś takim, ale słyszałem kiedyś że po pewnym czasie w tych mechanizmach ślizgają się jakieś paski??

bez przesady, to na allegro widzialem i teraz chyba tez jest za 200-300zl komplet.
ma szrocie powinno sie nawet cos taniej wyhaczyc....
oczywiscie mowa tutaj o oryginalnych , a nie o uniwersalnych

[ wiadomość edytowana przez: radekbox dnia 2007-08-06 13:27:36 ]

RAczej nie polecam brat cioteczny ma w skodzie favorit silnik od tych szybek chodzi jak by chcial a nie mogl, dlugo sie podnosza do gory i wogole raczej sobie tym glowy nie zawracaj