MotoNews.pl

Pomocy ! musze kupic sprezyny sportowe jak najszyciej !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie
poniewaz mam dosc cisasne terminy wyjazdowe.. i sesjowe
potrzebuje sprezyn jak najszybciej sportowych
cena chcialbymz weby nie przekroczyla 750 zł a obnizenie 40 mm
wiec jesli ktos ma jakies znjaomosci to bylbym wdzieczny bo nie moge czekac 2 tygodni
a potrzebuje szybko bo 4 lipca wyjezdzam samochodem w trase po Polsce a na kiespkim zaiweszeniu troche sie boje

A co z tym Weiteciem ?

Czasu mało.

Teraz to kiszka...

nie znam sie na zawieszeniu, ale chyba czym nizsze na naszych drogach tym gorsze, mi przez 124 tys km, ( w tym jakies 20 tys po autostradach europejskich) nic z zawieszeniem sie nie stalo. Mysle ze czym nizej tym twrdziej, czym twrdziej tym lepiej sie trzyma na zakretach, ale na dziurach bardziej sie niszczy?, czyz nie tak?

niestety nie mogli mi sprowadzic ! powiadomiono mnie dopiero teraz !! po 2 tygodniach !!

Lasombra zadzwoń do Princa w Poznaniu, wiem że kiedyś mieli na stanie Eibachy, cena też nie była zawrotna, a transport szybki.

Cytat:
2003-06-23 14:33:50, Maciej75 pisze:
Lasombra zadzwoń do Princa w Poznaniu, wiem że kiedyś mieli na stanie Eibachy, cena też nie była zawrotna, a transport szybki.

Eibach to jest to

Mają najlepszą opinię sztywność/komfort

a podajcie telefon

(0 61) 8488826, 8499019
www.prince.com.pl

no niestety prosze czekac okolo miesiaca...
i tyle..
ponad 4 tygodnie!

To wstaw teraz same amorki. Trudno 100-150 zł w plecy, ale będziesz miał pewność

Tylko czy jest sens Ale to zależy już tylko od ciebie

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2003-06-23 16:12:52 ]

a co to sezon ogórkowy, z drugiej strony nie dziwie się, że nie chcą ładować kasy w leżące w magazynie czesci...zresztą cały nasz handel polega na pośrednictwie i obrocie papierami a nie towarem...ale żeby miesiąc

Rozumiem że na Kruczej też nie mają?, spróbuj na Bemowie - Auto Sobecki Tuning -
www.ast.com.pl

[ wiadomość edytowana przez: MaciekGT dnia 2003-06-23 17:41:48 ]

Cytat:
2003-06-23 14:33:50, Maciej75 pisze:

Eibach-y u Price-a mają zawrotne ceny. Do mojego poprzedniego Autka (Nissan) za te właśnie sprężynki chcieli ponad 1200 zł. Dla porównania Ventury tyle samo co do Esperaka!
Poza tym Eibachy zapewniając największe obniżenie (55 mm / 45 mm) są dość miękkie i przy zastosowaniu czarnych Bilsteinów B4 niezbyt się sprawdzają
Pozdrawiam - Speed R