Pozdrowienia z IRLANDII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie klubowicze.

Pozdrawiam wszystkich goraco z Irlandii. Niestety nie mgolem tu przyjechac Poldolotem i zadnego nie widzialem po drodze. W Irlandii nie zauwazylem jak na razie stacji z LPG ale jakby sie ktos wybieral jest ich duzo w Wielkiej Brytanii. Niestety nie sprawdzalem jaka maja koncowke

Serdecznie pozdrawiam i do napisania

Witaj!
U Ciebie juz wiosna?

Widze kolejnego imigranta...
Jaki jest cel Twojego wybycia? Finansowy? Jak dlugo zabawisz u angoli?

[ wiadomość edytowana przez: KiLeR dnia 2005-03-22 13:56:06 ]

Jabar - a coż cię tam zawiodło
mówiłeś że się przeprowadzasz na śląsk, nie wiedziałem że teraz sie mówi na to Irlandia

ELOŁ ziomie wracaj do kraju od czasu jak wyjechałeś trochę się zmieniło , zlikwidowali ubezpieczenia obowiązkowe teraz za skutki kolizji odpowiada rząd majątkiem prywatnym, ceny gazu oscylują wokół 10 groszy za litr, alkohol sprzedają bez ograniczeń a na legitymację klubową co druga butelka gratis. Ze składki klubowej kupilismy cztery hale w FSO i tor, lada dzień przejmiemy Norblina i pakiet kontrolny PKN Orlen, Pacan kandyduje do Rady Miejskiej miasta Kutna. Dzięki staraniom GADa przy zakupie części do aut FSO cztery butelki piwa gratis. W przyszłym tygodniu rozpoczniemy próbne nadawanie programów kłubowym na pasmie zwolnionym przez Telewizję Trwam, narazie nic wielkiego kilka godzin dziennie audycje adamusa, program wyborczy pacana , program majchala pt. "butelki, buteleczki czyli jak to zrobić z kompotu truskawkowego" i prognoza pogody według Kilera.
Stary wracaj , gdzie Ci będzie lepiej ???
Acha i jeszcze jedno seks za pieniądze jest zakazany teraz jest za free ....

MOmik - ???

Cytat:
2005-03-22 14:30:51, anmimo pisze:
MOmik - ???

zapomniałem o jednym anmimo został marszałkiem sejmu !!! i ma fajną laską
więc wracaj do kraju nad Wisłą

oczywiscie laske marszalkowska.......

Hello mr. jarbar

Cytat:
2005-03-22 14:05:08, Momik pisze:
ELOŁ ziomie wracaj do kraju od czasu jak wyjechałeś trochę się zmieniło , zlikwidowali ubezpieczenia obowiązkowe teraz za skutki kolizji odpowiada rząd majątkiem prywatnym, ceny gazu oscylują wokół 10 groszy za litr, alkohol sprzedają bez ograniczeń a na legitymację klubową co druga butelka gratis. Ze składki klubowej kupilismy cztery hale w FSO i tor, lada dzień przejmiemy Norblina i pakiet kontrolny PKN Orlen, Pacan kandyduje do Rady Miejskiej miasta Kutna. Dzięki staraniom GADa przy zakupie części do aut FSO cztery butelki piwa gratis. W przyszłym tygodniu rozpoczniemy próbne nadawanie programów kłubowym na pasmie zwolnionym przez Telewizję Trwam, narazie nic wielkiego kilka godzin dziennie audycje adamusa, program wyborczy pacana , program majchala pt. "butelki, buteleczki czyli jak to zrobić z kompotu truskawkowego" i prognoza pogody według Kilera. Stary wracaj , gdzie Ci będzie lepiej ??? Acha i jeszcze jedno seks za pieniądze jest zakazany teraz jest za free ....

Adamus

Cytat:
2005-03-22 14:05:08, Momik pisze:
ELOŁ ziomie wracaj do kraju od czasu jak wyjechałeś trochę się zmieniło (...)

Trochę wyprzedziłeś kilka faktów tak o 10 lat ale ogólnie bardzo mi sie podoba kierunek

eee Momik. mamy problem - KiLeR nie ma pojęcia o pogodzie. Rozróżnia najwyżej kiedy pada a kiedy nie

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

hola, hola - potrafie odczytac temperature z termometru

Cytat:
2005-03-23 01:02:07, KiLeR pisze:
hola, hola - potrafie odczytac temperature z termometru

kiler tyle Ci wystarczy do programu o pogodzie

Byłem w angli w tamte wakacje (3 miechy) w powiacie Surrey i nie widziałem ani razu samochodu na gaz ani gazu na stacji

hehe! kutna... kutna powiadasz... to juz bym wolal zostac soltysem, hehe!

A ja nie jestem u Angoli tylko w irlandii i to daleko od Dublina. Ale przejechalem przez UK z Londynu do Holehead i naprawde widzialem wiele stacji z gazem. A na gazie nie bylem )))

A co mnei przywiodlo ? Polska rzeczywistosc. Cholera kocham mojego Poldolota ale chcialbym miec jednak taki maly fajny domek w Irlandii i jakas lepsza bryczke w przyszlosci. Ale nie wiem czy uda mi sie tu zostac na razie. Pozdrawiam

niech ci sie uda, a golonke i schabowego przeslemy ci jakos samolotem, hehe!

jak wq ciagu roku nie zlikwidowali lpg w irl. to sa.
kumplowi z polski przyslali koncowke i tankowal.

oile dobrze pamientam benzyna kosztowala 0.95E to gaz byl po ok 0.65 E. ale nie widzialem tamtejszego auta na lpg. tylko polacy tankowali lpg.
bylem w SWORD /40 min na polnoc od dublina/.

ps kazdy jak zajedzie do "ziemi obiecanej" chce tam zostac na stale i miec fajne fury i domki z scianami z tektury.na umywalce 2 krany ciepla osobno zimna osobno
ale po 3 miechach zaczynasz miec tego dosc i marzysz o normalnym kranie i POLSCE.

jak zatessknisz za polskim jedzeniem to na przeciwko/po skosie/ ostatniego przystanku 41 w diublinie jest "ruski magazym" tam maja polskie jedzenie -od kielbasy do konserw-polecam.

UWAZAJ NA WALKARZY. SPRZEDAJA LAPTOPY KAMERY I AP.CYFROWE NIBY ZA POL CENY. A DOSTANIESZ KILO CUKRU LUB 5L MLEKA
ja sie naciolem na taki walek sam a kumple widzieli ze 4 takie walki .ale madry polak po szkodzie.

pozdrowienia R.G

Jedzenie to jeszcze da sie przetrzymac. Najgorzej ze czlowiek nie po to uczyl sie tyle lat zeby np. zmywac gary wlasnie zaczalem sie rozgladac za praca i ciekawie nie jest, no ale zobaczymy. Generalnie przyjechalem tu teraz na 3 tygodnie i nie wiem czy nie wroce zeby zabrac inne bety i za jakies czas przyjechac na dlugo dluzej, zobaczymy. W sumie Poldka tez trzeba umyc