MotoNews.pl
6 Zobaczcie - tylko niech Was krew nie zaleje . (14933/5) - PT

Zobaczcie - tylko niech Was krew nie zaleje .

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bo mnie prawie zalała.
Adres strony http://www.bitchx.boo.pl/poldi21.htm .
Nie wiem co koles chce od tych poldków , kilka rozpoznałem - a Wy ?
Znalazłem to na zaprzyjażnionym forum nie bijcie !
Pozdrawiam

To ze poldki nie maja spojlerow 2 cm nad ziemia nie zaczy ze sa kiepsko ztuningowane. Wszystkie polonezy poza jednym czerownym sa dla mnie bardzo aldne i tyle
Zal mi wlasciciela tej strony

po co te wloty na masce ?
one maja turbo ??

Widzieliscie tego zoltego fiata na tej stronie ?
ten 1szy

Nie moge z tych opisow

To Fiat z roverkiem pod maską.
Fakt według mnie piękne toto nie jest,taka ilość spojlerów na każdym aucie wyglądałaby koszmarnie,a co dopiero na takim klasyku

Nie moge nie moge
http://www.bitchx.boo.pl/matiz11.htm
I ten opis ROTFL!!!!!!!!!!

O ile wiem Poldek na samym dole pochodzi ze strony na której autorzy pokazują stworzone przez siebie za pomocą Photoshopa "specjalne" wersje pojazdów. Myślę, że naprawdę trudno jest coś takiego zrobić i nie ma się z czego nabijać. Ten DF z białym dołem to o ile się nie mylę auto pewnego gościa z Południa Polski. Był z nim wywiad w "Motorze". O ile pamiętam ten dość skromny Fiacik pochodzi z 73 roku i ma pod maską podrasowane DOHC, które rozpędza go do 180 km/h. Niektóre z tych aut rzeczywiście wyglądają tak sobie, ale nie ma co się tak z nich naśmiewać.

PS. Warto dokładnie obejrzeć stronkę bo jest na niej co najmniej kilka ładnych interesujących zdjęć naszych kochanych autek.

PS2. Co to znaczy "płóg"?

PS3. Obrjrzałem całą stronkę. Zwyczajny brak dobrych chęci, wychowania, tolerancji, ortografii i ignorancja. Kolesie przyczepili się do BMW, że ktos mu zrobił 2 rury wydechowe, a przecież ten model miał tak seryjnie.

Grzech i jego "Szmaragdowy Niedźwiadek"

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2003-04-27 02:20:10 ]

taka stronka a wszedzie bije rekordy popularności chyba juz byla na kazdym forum

Ja tam podchodze na luzie, moim zdaniem na stronie jest kilka pojazdow ktore wygladaja calkiem fajnie, znalazl sie tam chyba nawet byly poldek naszego klubowicza, ale jest tez kilka typowych "przeszczepow" jak DF z przodem i tylem Caro i to one stanowia dla mnie tresc tej strony. A plug po prostu rozwala Aha, w moich rejonach jezdzi DF - przod i tyl przerobione a'la amerykanski krazownik szos, skrzydla z tylu itp... Jak go kiedys upoluje to zamieszcze zdjecia.

Część pokazanych tam aut-jest bardzo ładna,nie wiem czego się z nich wyśmiewa ten koleś.Niby pisze że szanuje innych i nie chce ich obrażać,ale jak by poczuł się właściciel takiego auta.
Nie podoba mi się oprawa tej strony,jej tytuł i niektóre fotki-bo kilka to naprawdę paskudztwa

Aha i dodam ze niektore fotki widzialem juz jakis czas temu na forum Virtual Tuning. Stronka robiona troche na sile, niektore autka nie powinny tam sie chyba znalezc, ale nie ma sie co denerwowac i podejsc na luzie - szkoda nerwow po prostu. Jak czytam forum ptk gdzie goscie chca zasypac webmastera setkami maili i szukaja chakiera zeby mu stronke zaatakowal to az sie im dziwie. To troche jak z wojna Linux - Windows, wystarczy ze ktos gdzies napisze ze jeden system jest lespzy i natychmiast ludzie skacza sobie do gardel udawadniajac ze jest inaczej. looz panowie i tyle

Ciekaw jestem czy ten pan ma zgode wlascicieli tych zdjec na udostepnienie ich na swojej stronce

Cytat:
2003-04-27 09:53:52, darekpr pisze:
Ciekaw jestem czy ten pan ma zgode wlascicieli tych zdjec na udostepnienie ich na swojej stronce

Zaloze sie ze nie , tylko co z tego? Wprawdzie nie znam zbyt dobrze prawa ale znajac nasze realia - co mozesz zrobic? Zglosisz na policje? Wytoczysz sprawe cywilna? Sam bedziesz mial z tym wiecej problemow niz gosc. Mowie na przykladzie znajomej ktora na pewnym publicznym forum byla zniewazana przez pewnego goscia - sad wogole nie wiedzial o co chodzi i wszystko przypominalo farse..Oj prawa w necie to my (i nie tylko my) nie mamy i dlugo miec nie bedziemy. Nawet gdyby ktos sie za niego wzial to co ? Gosc usunie w koncu zdjecia i tyle...W takich sprawach co juz zreszta przerabialismy tez i na tym forum skuteczniejsze jest skontaktowanie sie z administratorem serwera na ktorym stoi dana stronka - dobrze umotywowana prosba moze spowodowac usuniecie stronki i nie musisz sie z burakami uzerac.

Nie no niektóre są COOL ale niektóre to żenada.

Cytat:

nie ma zgody :

Disclaimer: Wszystkie fotki prezentowane na moich stronach są umieszczone bez jakichkolwiek zgod autorów i nie mam zamiaru tego faktu zmieniać. Serwis nie jest komercyjny i mamy demokrację więc każdemu wolno się śmiać z czego tylko chce. Texty typu spotkamy się w Sądzie proszę sobie zachować do straszenia małych dzieci. Copyright (c) 2003 by BitchX No Rights Reserved Non Tested On Animals

a swoja droga niekt€re z tych autek są bardzo ładnie zrobione niektore mi sie osobiście nie podobają bo to rzecz gustu ale widać ze włożono w nie dużo pracy.
Najbardziej nie poroba mi sie ze gość obsmiwea cudzą prace bo ja moge sobie swojego poldka pomalować w kwiatki ala lata 70 i niepozwole sobie aby jakiś gostek mnie obsmiewał dlatego ze sam nie ma gustu i szuka pretekstu aby smiać sie z innych

A dla mnie własciciel tej strony trafnie się podpisuje....Bitchx, a to x to chyba mnożnik

Jestem ciekawy czym jeżdzi pan Bitchx?? Pewnie toyota piechota

Pozdrowienia

[ wiadomość edytowana przez: Mokry dnia 2003-04-27 12:31:05 ]

Cytat:
2003-04-27 10:12:52, Wyrwizab pisze:
Cytat:

Zaloze sie ze nie , tylko co z tego? Wprawdzie nie znam zbyt dobrze prawa ale znajac nasze realia - co mozesz zrobic? Zglosisz na policje? Wytoczysz sprawe cywilna? Sam bedziesz mial z tym wiecej problemow niz gosc . . .

No prawdziwa racja ze z takim sie uzerac i nerwy sobie psuc ,ale chcialbym zobaczyc jego stuningowana maszyne

No cóż dla mnie to kolejny małolat któremu rodzice założyli internet w domu a on próbuje zaistnieć w sieci.
Swoją drogą istnieje wiele takich stron ale akurat on wrzuca wszystko co popadnie do jednego wora - nie oszukujmy się jeżdżą po drogach auta zrobione z totalnym bezguściem (spojlery, naklejki etc.) ale jest też wiele zrobionych ze smakiem, gdyby niejaki bitch wrzucał tylko te pierwsze na swoją stronę byłoby wszystko ok a tak pozostaje niesmak

Cytat:
2003-04-27 10:12:52, Wyrwizab pisze:
Cytat:

Zaloze sie ze nie , tylko co z tego? (...)
Oj prawa w necie to my (i nie tylko my) nie mamy i dlugo miec nie bedziemy.

a właśnie że mamy obowiązujące prawo autorskie w Polsce, przytoczę jeden z paragrafów :

Zgodnie z art. 1 prawa autorskiego każdy twórczy przejaw działalności człowieka o indywidualnych charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, stanowi utwór i podlega ochronie przewidzianej w ustawie. Nie ma przy tym znaczenie jego wartość, przeznaczenie i sposób wyrażania. W związku z powyższym większość znajdujących się w sieci różnego rodzaju zdjęć, ilustracji, elementów graficznych itd., będą to utwory w rozumieniu prawa autorskiego i z tego tytułu będą podlegać ochronie na zasadach określonych w ustawie. Samowolne skopiowanie ich i umieszczenie na własnej stronie internetowej będzie stanowiło naruszenie prawa autorskiego.

(...)

A zatem chcąc wykorzystać dany utwór na własnej stronie www, należy najpierw dowiedzieć się do kogo należą majątkowe prawa autorskie do danego utworu i następnie skontaktować się z uprawnionym. Możemy nabyć od niego majątkowe prawa autorskie do interesującego nas utworu lub co jest znacznie częstszą praktyką prawo do korzystania z utworu w określonym zakresie (licencja). Licencja może zostać nam udzielona bezpłatnie. Można spotkać w sieci serwisy udostępniające za darmo np. ikony, zdjęcia, czcionki itp. Na stronach takich serwisów najczęściej znajdziemy postanowienia umowy licencyjnej określającej warunki korzystania z oferowanych utworów. Pamiętajmy więc, że decydując się skorzystać z oferty danego serwisu, przystajemy na warunki określone w umowie licencyjnej.
(...)

póki co nie widzę jeszcze na jego stronie zdjeć opatrzonych naszym copyrightem

ten biały Atu należał kiedyś do naszego klubowego kolegi z Legionowa i miał pod maską 1,6 16V Rovera
Kiedyś jakieś dresy mu go ukradły i cały klub latał po giełdach w poszukiwaniu tego auta.

Cytat:
2003-04-27 13:35:51, GDA pisze:
No cóż dla mnie to kolejny małolat któremu rodzice założyli internet w domu a on próbuje zaistnieć w sieci.

Ciekawe ilu jeszcze takich cwaniaczków spotamy.

Cytat:
2003-04-27 13:37:59, BENY pisze:
ten biały Atu należał kiedyś do naszego klubowego kolegi z Legionowa i miał pod maską 1,6 16V Rovera
Kiedyś jakieś dresy mu go ukradły i cały klub latał po giełdach w poszukiwaniu tego auta.

Tytuł strony