Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SILAN Kia Carnival Skyline Lubin | 2003-04-27 00:24:01 Bo mnie prawie zalała. ![]() ![]() Adres strony http://www.bitchx.boo.pl/poldi21.htm . Nie wiem co koles chce od tych poldków , kilka rozpoznałem - a Wy ? Znalazłem to na zaprzyjażnionym forum ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-27 01:04:27 po co te wloty na masce ?
one maja turbo ?? ![]() Widzieliscie tego zoltego fiata na tej stronie ? ![]() ![]() ![]() ten 1szy ![]() ![]() ![]() |
![]() MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-27 01:10:45 Nie moge nie moge ![]() http://www.bitchx.boo.pl/matiz11.htm I ten opis ![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-04-27 01:55:19 O ile wiem Poldek na samym dole pochodzi ze strony na której autorzy pokazują stworzone przez siebie za pomocą Photoshopa "specjalne" wersje pojazdów. Myślę, że naprawdę trudno jest coś takiego zrobić i nie ma się z czego nabijać. Ten DF z białym dołem to o ile się nie mylę auto pewnego gościa z Południa Polski. Był z nim wywiad w "Motorze". O ile pamiętam ten dość skromny Fiacik pochodzi z 73 roku i ma pod maską podrasowane DOHC, które rozpędza go do 180 km/h. Niektóre z tych aut rzeczywiście wyglądają tak sobie, ale nie ma co się tak z nich naśmiewać.
PS. Warto dokładnie obejrzeć stronkę bo jest na niej co najmniej kilka ładnych interesujących zdjęć naszych kochanych autek. ![]() PS2. Co to znaczy "płóg"? ![]() PS3. Obrjrzałem całą stronkę. Zwyczajny brak dobrych chęci, wychowania, tolerancji, ortografii i ignorancja. Kolesie przyczepili się do BMW, że ktos mu zrobił 2 rury wydechowe, a przecież ten model miał tak seryjnie. Grzech i jego "Szmaragdowy Niedźwiadek" [ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2003-04-27 02:20:10 ] |
![]() Koniu CRX Kraków | 2003-04-27 09:13:29 taka stronka a wszedzie bije rekordy popularności ![]() ![]() |
![]() Rally Polonez 1.4Gti16v Warszawa | 2003-04-27 09:32:56 Część pokazanych tam aut-jest bardzo ładna,nie wiem czego się z nich wyśmiewa ten koleś.Niby pisze że szanuje innych i nie chce ich obrażać,ale jak by poczuł się właściciel takiego auta. ![]() Nie podoba mi się oprawa tej strony,jej tytuł i niektóre fotki-bo kilka to naprawdę paskudztwa ![]() |
darekpr Lublin | 2003-04-27 09:53:52 Ciekaw jestem czy ten pan ma zgode wlascicieli tych zdjec na udostepnienie ich na swojej stronce ![]() |
![]() DamianSz Miłośnik FSO OPEL OMEGA B FL 2,5 ... Kędzierzyn - Koźle | 2003-04-27 10:47:12 Nie no niektóre są COOL ale niektóre to żenada. ![]() |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-04-27 11:50:21
nie ma zgody : Disclaimer: Wszystkie fotki prezentowane na moich stronach są umieszczone bez jakichkolwiek zgod autorów i nie mam zamiaru tego faktu zmieniać. Serwis nie jest komercyjny i mamy demokrację więc każdemu wolno się śmiać z czego tylko chce. Texty typu spotkamy się w Sądzie proszę sobie zachować do straszenia małych dzieci. Copyright (c) 2003 by BitchX No Rights Reserved Non Tested On Animals a swoja droga niekt€re z tych autek są bardzo ładnie zrobione niektore mi sie osobiście nie podobają bo to rzecz gustu ale widać ze włożono w nie dużo pracy. Najbardziej nie poroba mi sie ze gość obsmiwea cudzą prace bo ja moge sobie swojego poldka pomalować w kwiatki ala lata 70 i niepozwole sobie aby jakiś gostek mnie obsmiewał dlatego ze sam nie ma gustu i szuka pretekstu aby smiać sie z innych |
![]() Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2003-04-27 12:25:20 A dla mnie własciciel tej strony trafnie się podpisuje....Bitchx, a to x to chyba mnożnik ![]() Jestem ciekawy czym jeżdzi pan Bitchx?? Pewnie toyota piechota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia [ wiadomość edytowana przez: Mokry dnia 2003-04-27 12:31:05 ] |
darekpr Lublin | 2003-04-27 13:06:05
No prawdziwa racja ze z takim sie uzerac i nerwy sobie psuc ,ale chcialbym zobaczyc jego stuningowana maszyne ![]() |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2003-04-27 13:35:51 No cóż dla mnie to kolejny małolat któremu rodzice założyli internet w domu a on próbuje zaistnieć w sieci.
Swoją drogą istnieje wiele takich stron ale akurat on wrzuca wszystko co popadnie do jednego wora - nie oszukujmy się jeżdżą po drogach auta zrobione z totalnym bezguściem (spojlery, naklejki etc.) ale jest też wiele zrobionych ze smakiem, gdyby niejaki bitch wrzucał tylko te pierwsze na swoją stronę byłoby wszystko ok a tak pozostaje niesmak ![]()
a właśnie że mamy obowiązujące prawo autorskie w Polsce, przytoczę jeden z paragrafów : Zgodnie z art. 1 prawa autorskiego każdy twórczy przejaw działalności człowieka o indywidualnych charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, stanowi utwór i podlega ochronie przewidzianej w ustawie. Nie ma przy tym znaczenie jego wartość, przeznaczenie i sposób wyrażania. W związku z powyższym większość znajdujących się w sieci różnego rodzaju zdjęć, ilustracji, elementów graficznych itd., będą to utwory w rozumieniu prawa autorskiego i z tego tytułu będą podlegać ochronie na zasadach określonych w ustawie. Samowolne skopiowanie ich i umieszczenie na własnej stronie internetowej będzie stanowiło naruszenie prawa autorskiego. (...) A zatem chcąc wykorzystać dany utwór na własnej stronie www, należy najpierw dowiedzieć się do kogo należą majątkowe prawa autorskie do danego utworu i następnie skontaktować się z uprawnionym. Możemy nabyć od niego majątkowe prawa autorskie do interesującego nas utworu lub co jest znacznie częstszą praktyką prawo do korzystania z utworu w określonym zakresie (licencja). Licencja może zostać nam udzielona bezpłatnie. Można spotkać w sieci serwisy udostępniające za darmo np. ikony, zdjęcia, czcionki itp. Na stronach takich serwisów najczęściej znajdziemy postanowienia umowy licencyjnej określającej warunki korzystania z oferowanych utworów. Pamiętajmy więc, że decydując się skorzystać z oferty danego serwisu, przystajemy na warunki określone w umowie licencyjnej. (...) póki co nie widzę jeszcze na jego stronie zdjeć opatrzonych naszym copyrightem ![]() |
BENY Miłośnik FSO Ciechanów | 2003-04-27 13:37:59 ten biały Atu należał kiedyś do naszego klubowego kolegi z Legionowa i miał pod maską 1,6 16V Rovera ![]() Kiedyś jakieś dresy mu go ukradły i cały klub latał po giełdach w poszukiwaniu tego auta. ![]() |
![]() danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-04-27 14:13:48
Ciekawe ilu jeszcze takich cwaniaczków spotamy. |
![]() Wyrwizab (M) x | 2003-04-27 16:59:01
Tytuł strony |