[prosba] do imigrantow w uk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kumpel szuka kogos kto moglby odebrac w wolverhampton (west midlands) felgi zakupione na ebayu i wyslac je potem do pl jakims autokarem ( albo przy okazji powrotu do polandii , czy jakos tak)

felgi nie sa wielkie bo to 10cio calowki do miniaka, nie powinny byc tez
jakos nadmiernie uswinione bo sa po odnowie

za wszelka pomoc bedzie wdzieczny, oczywiscie bylby zwrot kosztow i jakies tam wynagrodzenie za fatyge

pozdrawiam

Rozejrzyj sie po firmach transportowych co paczki sla do PL, troche ich jest i oferuja odbiory z wiekszych miast.

z tego co wiem, to kierowcy autokarow niebardzo chca brac jakiekolwiek paczki (tak bylo niedawno) po jakichs aferach i zadymach. najlepiej pomyslec o busach, ktore woza ludzi i paczki. Ceny ksztaltuja sie w granicach jednego funta za kilogram.
Duzo ogloszen jest w polskiej prasie tam. ja sam dysponuje numerem do goscia co rozsyla busy na cala anglie (nie robie nikomu reklamy-po prostu mam numer tylko do tego goscia)695862855 (niedzwonic w weekendy bo sie gosc denerwuje ze mu rachunki za roaming przychodza)

Koszt paczki do Polski to ok 50Ł za 40 kilo.

Ja niestety pomodz nie moge bo jestem nie mobilny (brak auta) no i wracam niestyty samolotem

a mieliscie kupowac ?? cos sie pomienialo??

Cytat:
2007-08-11 21:07:53, flapjck1 pisze:
a mieliscie kupowac ?? cos sie pomienialo??

No, ale po podliczeniu wszystkiego, okazalo sie ze za bardzo nacigniemy budzet

szkoda szkoda