| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zork LOB SYMPATYK Saabolot Wrocław/Kalisz | 2007-08-18 12:45:24 IMMO, w omegach akurat tego problemu nie ma (w A na pewno, w B z tego co pamiętam u Megiego też nie było) ale np takie badziewie jak Fiat Stilo już się pluło że ma przepalone żarówki.
Bond, montuj diody, a w razie czego wyeliminujesz marudnych panów policjantów |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2007-08-18 13:06:10
Temat typowy, gdy ktoś przerabia postojówki na diody albo zwykłe światła na ksenony w różnych autach więc wolałem zasugerować. poza tym napisałem najprawdopodobniej i gdy jest komputer a nie na pewno. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2007-08-18 21:56:12 napewno mniej kosztuja (4 zł za 2 szt) no i napewno moge powiedziec ze od dłuzszego czasu mam zielone założone a ze jeżdzę dużo to jeszcze nigdy nikt nie zwrócił na nie uwagi. Ale pod ręka mam dodatkow zarówki z homologacją |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2007-08-18 23:20:10 ja powiem tak. mam ledy u siebie. kontrolka od swiatel sie nie zapala(a wiem ze dziala)
poza tym jak sie boisz misiakow to miej w schowku zwykle zarowki i jak co to przy nich wymieniasz a nie maja prawa zabrac dowodu jezeli "usterke" usuniesz przy nich |
JamesBond Opel OMEGA Częstochowa | 2007-08-20 09:12:37 co do kosztów to wyglądało to tak, że za żarówki (za sztukę) zapłaciłem 80 gr, a za diody (za sztukę) 3,50 zł. Te diody są białe, także ja ni widze powodów do tego żeby mnie jakis niebieski ludek zatrzymał, a jak zatrzyma to wdam się z nim w dyskujęna temat przezroczystości światła |