| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2007-08-09 21:47:16
Istnieje: ATLAS BIS. -- Wiesiek |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-08-10 01:19:24
![]() |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-08-10 06:45:06 dobra widze ze opinii tyle co nie miara, a jesli poloze plytki bezposrednio na karton gips po wczesniejeszym zagruntowaniu zwyklym klejem ceresitem cm-11 to co sie stanie??? Znam goscia ktory mowi ze tak robil u siebie w domu i jest git. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2007-08-10 08:15:06
Ja tak mam od 3 lat w kuchni położone płytki i jest OKi Płytki były kładzione bezpośrednio na zieloną płytę bez zagruntowania. Ale w łazience to zastosował bym jakiś grunt. Tam jest więcej wilgoci, no i więcej płytek (ciężar) |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-08-10 10:21:20 pytalem sie w firmie okazuje sie ze musi byc klej elastyczny czyli np atlas plus po 50 zl worek |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2007-08-10 10:59:17
A ja zagruntowałem płyty uni gruntem, położyłem na normalnym kleju bez żadnych siatek i innych tam i trzyma. Praktyka prosto z Kanady - a oni tam mają wieloletnie doświadczenie w płytach drywall. Chyba że dlatego, że nie wie że ma nie trzymać
|
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-08-10 14:30:47
mówilem! widzisz za siatke na 3x3m dasz 10zB i masz pewnoc ze ci nic nie skruszeje czy odpadnie tu niechodzi zebys zrobiB podBoze o grubosci 1cm wystarczy zagruntowac plusem na 2mm i wpakowac siatke potem kBadziesz normalnie jesli kBadziesz w kuchni pomiedzy meblami góra-duB siatka jest zbednaale to Bazienka na caBa sciane zreszta twój wybur ja siedze od lat |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2007-08-11 20:07:38 Misiek Ty lepiej załóż 1 wątek budowlany dotyczący Twojego remontu - tak będzie łatwiej |
Madziarka Klubowy Weteran Grodzisk Maz. | 2007-08-11 22:50:10 |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-08-12 00:05:45
No i jeszcze trochę i rzuci swą robotę i zajmie się czymś konkretnym na wyspach. Zazdroszczę mu. |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-08-12 23:01:17 A powiem wam ze coraz bardziej sie w niektore rzeczy wprawiam od rana do wieczora siedze przy tym remoncie i coraz wiecej rzeczy wiem i umiem, ah gdyby tej kasiorki bylo wiecej to by sie lepiej robilo. bo jak widze jak niektorzy fachowcy pieprza robote to szkoda gadac, dzis zauwazylem np ze : mam nad kabina prysznicowa zrobioną taka z k-g oponke w srodku ktorej jest podswietlenie i wentylator mozna to obejrzec:tu
Co prawda to nie moja lazienka ale mam podobnie wykonanie przez tego goscia, z ta roznica ze ja chcialem miec wentylator okragly i takowy zakupilem i powiedzialem mu ze ma fi 125 a on wycial dziure na fi 130 i ni w 5 ni w 10 nie szlo go zamontowac i musialem wlozyc prastokatny. a mnie takie szczegoly wpieniaja i wyprowadzaja z rownowagi ale nauczony bledami od jutra z kazdym fachura podpisuje umowe o dzieło. p.S CZY ISTENIEJE JAKIS SPOSOB NA WYREGULOWANIE DRZWI BO TAK MI GIGANT OBSADZIL ZE SIE NIE ZAMYKAJA, OPROCZ ZAWIASOW BO TYM JUZ PROBOWALEM?? JAKIES PODKLADKI ITP?? |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-08-13 07:58:27
|