Znalazłem tablice rejestracyjne. Co dalej?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam dziś łażąc z nudów po lasach znalazłem komplet tablic rejestracyjnych stare czarne plastikowe. Widać ze troszkę czasu tam leżały. Co z nimi zrobić?? Bo jak je oddam do wydziału komunikacji to narobię komuś pewnie niepotrzebnej lipy. Chyba jedynie nadadzą się na ozdobę albo cultstylowy dodatek
A jakie jest wasze zdanie robić coś z tym czy olać to i ozdobić drzwi w garażu.

oddac na pały

Ozdobić drzwi w garażu

zostawić tam gdzie były... na pały bym nie zanosił bo nie wiadomo co kto na tych tablicach wyrabiał i policja potem będzie ciągać na przesłuchania itp

w garażu będą lepiej wyglądać

gorzej jak pały znajdą je w garazu u ciebie przypadkiem, a ktoś na nie jakas muke odpierdzielił

wywal do kosza ja znalazłem kiedyś portfel klienta i zgłaszając na pały znalezisko to patrzyli na mnie jak na złodzieja

myśle, ze posrodku lasu nikt przypadkowo tablic nie zgubił...

Wywal z powrotem do lasu albo połóż pod komendą.

i zetrzyj odciski palców

Cytat:
2009-04-15 10:19:45, bartong44 pisze:
i zetrzyj odciski palców

Nie oglądałeś kryminalnych zagadek las vegas ? I tak go znajdą

Osrac, zawiesic w garazu.

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2009-04-15 10:55:04, el_comendanto pisze:

Tez tak uwazam w koncu sam wspomnial ze to sa stare czarne kto dzisiaj takich uzywa tablic?pewnie ktos autko pociol w tym lasku zeby oddac na zlom ale zapomnial zabrac tych tablic

jasne, a tak w ogole to zgubił je przypadkiem jak przerejestrowywał. jak pocial to przeciez mogl powiesic na ścianie nie ?
jakaś wtopa mogła być, wypierdol.

Cytat:
2009-04-15 10:55:04, el_comendanto pisze:

Troche to obrzydliwe :/ Ale to w sumie nie moj garaz.

zrezygnuje ze srania na nie

wyślij gdzieś pocztą na losowy adres

Ale wlasnie sranie bedzie kwintesencja tematu

-----------------
http://plepleple.pl

Skoro tak radzicie chyba nie mam innego wyjścia zrobię tak pierw je obsram a potem wyśle któremuś z was

Cytat:
2009-04-17 01:17:56, Piotrek42gv pisze:
Skoro tak radzicie chyba nie mam innego wyjścia zrobię tak pierw je obsram a potem wyśle któremuś z was