Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2007-08-12 09:36:12 Troche to dziwne zjawisko.U Ciebie sprawe dodatkowo komplikuje ta automatyczna skrzynia.Nie wiadomo czy ona nie jest powodem tych problemow.Jezdzac po miescie masz troche wiecej mieszania w tej skrzyni. |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2007-08-13 15:55:59 Ale w skrzyni automatycznej gdzie olej odwala całą robote. |
nikalaj ->Toyota Parking Only<- toyota carina e zielona gora | 2007-08-13 18:34:48 witam ponownie
musze dodac ,ze wlasnie ten opis mieszania skrzyni automatycznej ..tknal mnie do sprawdzenia oleju w skrzynce po fachowej wymianie tak z ciekawostek to dodam ze gdy poprosilem o wymiane filtra w skrzyni ... popatrzono na mnie w paru miejscach jak na wariata... i wytlumaczono mi ze filtry to sa w silnikach ale..co kraj to obyczaj....widocznie angole tak maja a wracajac do watku zre jak wawelski(po uzupelnieniu jeszcze za wczesnie by stwierdzic) rozwazajac wiele z waszych porad zaczolem myslec czy moze to byc czujnik temperatury (ten od kompa) mimo testu na pozytyw )dla kompa moze dzialac(sa wskazania)ale blednie moze pokazywac co o tym koledzy myslicie? |
nikalaj ->Toyota Parking Only<- toyota carina e zielona gora | 2007-08-25 15:25:34 no wiec..
po dolewce i jezdzie trasa miasto (z przewaga trasy 70%) srednie zuzycie...11,5 choliba jeszcze za duzo moze ktos z forumowiczow ma jakas rade? |