Szyba przednia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i musiałem wymienić szybę przedmnią za 350zł.

Chwalisz się czy uskarżasz ?

Cytat:
2007-08-17 20:38:20, DeeJay pisze:

Cytat:
2007-08-17 20:38:20, DeeJay pisze:

jak dla mnie to nie jest to ani jedno ani drugie

...zupełnie nie wiem co to jest

ani powodu, ani marki , ani kosztów ...taki post bez szczegółów to tylko zaśmiecanie foruma..

Koszty przecie podał - 350 zł.

Może liczy na klubową zrzute coby mu szybkę zrekompensować

Cytat:
2007-08-17 23:12:28, krzychu_ch pisze:
Koszty przecie podał - 350 zł. Może liczy na klubową zrzute coby mu szybkę zrekompensować

upssssss....no fakt...sorki..

co nie zmienia faktu że taki post ..nic nikomu nie daje...a szkoda

Cytat:
2007-08-17 23:14:49, bogdan1 pisze:
co nie zmienia faktu że taki post ..nic nikomu nie daje...a szkoda

eee no czemu

Spójrz na to z innej strony

Jak komuś przyjdzie wymieniać przednią szybę to już ma punkt zaczepienia, że w okolicy Lubartowa robią to za 350 PLN

Ale chyba szyby z odzysku przy wymianie okien na plastiki

Cytat:
2007-08-17 23:26:42, krzychu_ch pisze:
że w okolicy Lubartowa robią to za 350 PLN Ale chyba szyby z odzysku przy wymianie okien na plastiki

Eee, to jest przyzwoita cena za szybę... Ja też za tyle wymieniałem 3 lata temu.. Szyba 280 wymiana 50 czy coś takiego.. w Nord Glassie w Gliwicach...

Cytat:
2007-08-18 00:25:30, Michal-500 pisze:
Eee, to jest przyzwoita cena za szybę... Ja też za tyle wymieniałem 3 lata temu.. Szyba 280 wymiana 50 czy coś takiego.. w Nord Glassie w Gliwicach...

No właśnie... o to chozi żeby napisać co i jak...bo może akurat w tej cenie można kupić jakiś konkret ....coby ludzie wiedziały żeby nie wymieniać na słabawego nordglassa na przykład...za te same pijonze ...

Cytat:
2007-08-18 00:43:27, bogdan1 pisze:
No właśnie... o to chozi żeby napisać co i jak...bo może akurat w tej cenie można kupić jakiś konkret ....coby ludzie wiedziały żeby nie wymieniać na słabawego nordglassa na przykład...za te same pijonze ...

Chociaż jakbym się dobrze rozejrzał w Sosnowcu to powinienem znaleźć szybkę z wymianą za jakieś 50 złotych...

Cytat:
2007-08-18 00:57:57, Michal-500 pisze:
Chociaż jakbym się dobrze rozejrzał w Sosnowcu to powinienem znaleźć szybkę z wymianą za jakieś 50 złotych...

50zł ??!...wali Ci ??

nooo... chyba, że w opcji z dowozem auta do serwisa na koszt wymieniacza ???
....nie wiem czy pamiętasz ale u Was je ryczałt....30 zł....ze wszystkimi tego konsekwencjami

Pozdrawiam