Wtrysk gazu STAG 200

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

mam pytanie do wszystkich co mają do czynienia z instalacjami gazowymi

mianowicie jestem w trakcie założenia instalacj gazowej i nie wiem co założyć

najtańszą propozycję dostałem w siedlcach czyli wtrysk gazu STAG 200 za 2700 zł i n ie wiem co to zainstalacja podobnoiesz polska wiązka nie wiem jak moje auto będzie chodziło na tym a posiadam opla omegę 2,5 V6 z przebiegiem 180 tyś

jak możecie mi coś doradzić to czekam na wasze odpowiedzi

pozdrawiam

Darek
dariuszbogdanski@WP.PL

Witam.
Elektronika może być . Natomiast reduktor DIEGO ZŁOTY lub inny do silników wiekszej mocy.

gdzie w SIEDLCACH montuja STAGA bo tez jestem z Siedlec.

Najlepiej spytać producenta jaki zakład poleca http://www.ac.com.pl/autogaz/ w tej okolicy.

[ wiadomość edytowana przez: orfeusz dnia 2006-06-06 23:37:30 ]

kolego co pytasz o adres w siedlcach mam tylko telefon 025 632 50 72

pozdrawiam

Darek

Cytat:
2006-06-08 09:48:48, dbogdanski pisze:
kolego co pytasz o adres w siedlcach mam tylko telefon 025 632 50 72 pozdrawiam Darek

jeśli to ten telefon to ul. Targowa 22 - niedaleko giełdy

Witam,

Czy ktos juz cos tam u nich montowal?

Ciekaw jestem jaki poziom profesjonalizmu prezentuja..

Bo cena jest bardzo

PozdroPablito

jaka cena taka jakość.. Partacze jakich mało....silikon i skręcane kabelki to ich spsób montażu, kable ponaciągane na sztywno. Zakładali ojcu lpg 2 generacji.....porażka. mówiąc szczerze to sam myślałem że sa ok.....do tego czasu jak sie sam nie przekonałem.

Szkoda... jak to w życiu w polskich realiach bywa... niestety..
Ale super śmierć partaczom!!

A gdyby sie przyłożyli do jakości to z taką ceną mogliby nieżle wymiatać na rynku...

Dzięki za info nianiul

PozdroPablito

w siedlcach staga zamontujesz sobie w auto champion skrzyzowanie brzeskiej i starzynskiego

Centralka stag 200 ma obudowe plastikową z przelotami (widać bebechy) - osobiście bym tego nie załozyl, natomiast jest już stag 300 a obudowa jest aluminiowa (nawet się tym chwalą).

ja montowałem już gaz w Siedlcach na Targowej do 3 samochodów, 1 to polonez rover 1.4 zwykła instalacja - było ok, 2 auto omega 2.0 16V stag 200 super, 3 auto to opel frontera 3.2 V6 stag 300 - jest ok POLECAM !!!

Rebe, popatrz na datę ostatnich postów . Niezły kotlet.