Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-04-21 20:53:17 Być może to poduszka silnika... |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-04-21 22:49:38 Masz wspomaganie kierownicy i pewnie to jest powodem, ze na wolnych obrotach (bo takie są jak wciskasz sprzęgło) wspomaganie pewnie mniej przyjmuje drgania. Nie wiem tak mi się wydaje. Ja w każdym bądź razie miałem na zimówkach tak i wyważałem i zmieniałem i gumiś nic nie mówił, że coś jest nie tak. Dopiero jak sam się zapytałem to oglądnął gumę i stwierdził, ze mam kort pęknięty i bicie będzie zawsze!!! Widać, ze jest pęknięty jak się patrzy na gumę z przodu to jest w srodku wklęsła albo poprostu jest jakoś inaczej nierówna.
Bicie miałem takie, że tragedia. Założyłęm letnie i jak ręką odjął ![]() ![]() |
przemekk Daewoo Espero GLX Legnica | 2004-04-21 23:15:11 ja w tamtym roku mialem podobne problemy z letnimi oponami (nowymi ) i fele tez byly w porzadku a teraz ostatnio po zimie zalozylem te same i chodzi bez zarzutu, pewnie to przez to , ze bylem na ustawianiu zbierznosci. a tak troche z innej beczki to u kumpla w starym taunusie bylo cos podobnego jak u ciebie, co sie okazalo to nie byla wina kola tylko walek w skrzyni byl wyrobiony i wywolywal takie wibracje |