Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2007-10-06 22:58:40 Witam. Dzielę sie z LOBowiczmi wrażeniami z jazdy po torze FIATa w Tychach.
Jest to świetna zabawa - a do tego (no co jakiś czas) dostępna dla części miłośników bestii. Brałem udział w Youngtimer Adventure Rally. Jest to impreza organizowana w Krakowie a przyjmują samochody wyprodukowane do 31,12,1989 r. Ja startowałem Syreną 105L, bo moja Medzia jest za młoda... Wracając do toru - miło jest powalczyć z czasem i z innymi kierowcami. Do tego nawierzchnia jest rewelacyjnie przyczepna. Choć pewnie w mocnych maszynach to czuć jak się opony zdzierają... Niemniej zachęcam to brania udziału w takich imprezkach - oprócz jazdyna torze była teżjazda na orientację, strzelanie z wiatrówki, z łuku, rzut dzidą, ajzda na quadach (grizzly 600) wyścigi na rowerkach wodnych, slalom na zdezelowanym rowerze... Atmosfera miła a warto by pokazac że Oma niejedno auto na torze pokona (pierwsze dwa miejsca Porsche więc nie do pokonania - ale trzecie miejsce na pudle...) A poza tym to jedna z niewielu okazji kiedy na prawdę można poćwiczyć jazdę nie łamiąc przepisów i nie narażając się na jakieś nieprzyjemne wrażenia. |
![]() Behi DEADSOUL Ogień z d... Poznan | 2007-10-08 20:52:29 Czy to znaczy że moja Omcia jest jangtajmerem (1989)? ![]() |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2007-10-08 20:59:54 jeszcze nie.
na razie łapią się manty, monzy inne ascony. ale juz np dla Evo powoli robi się wyjątki ![]() |
![]() Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2007-10-09 00:22:32 Organizatorzy imprezy w Krakowie przyjęliby cię Behi w kategorii "90's classic" - więc jeszcze nie < |