MotoNews.pl

[K]KUPIĘ pilnie tłumiki drgań do kolektora ritmo 130TC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie , tłumiki drgań do kolektora pod poziome solexy z ritmo 130 TC ,( nie pasują od alfy ). Ewentualnie alu z którego można wykonać flansze zamiast tłumików.

Ja rowniez sie dolacze do prosby jakby ktos cierpial na nadmair taich tlumikow zanabede chetnie komplet na jeden gaznik

UP
Panowie , no kupa straszna , auto mam unieruchomione przez te tłumiki , ani wystartować , ani w telewizji się pokazać czy cuś

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-08-25 21:45:26 ]

bo kolektor z ritmo to w tylnonapedowce kupa

e tam lipa
W polonezie tak miałem i bylo ok. Tez nie nie miałem tlumikow drgan od fiata( mam z alfy ale to lipa- srednica wewnetrzna to 38 mm a nie 40mm ) U siebie po prostu pomiedzy gazniki a kolektor dorobiłem specjalna flansze z płaskownika aluminiowego 10 mm aby przykrecic gazniki dellorto dhla do kolektora od ritmo 130TC.
PS Jakby ktos miał zestaw tłumików na zbyciu to tez zakupie, mzoe byc nawet uszkodzony byle tylko blachy z niego były całe

Tak to wygląda:
Gazniki

dlaczego kupa? miałem to poskładane i upalałem na takim zestawie , tylko musiałem oddać właścicielowi ... z kupnem płaskownika alu też jest problem ...

Cytat:
2007-08-26 09:28:27, Blady pisze:
[i z kupnem płaskownika alu też jest problem ...

Blady- płaskownik aluminiowy kupisz bez problemu Wiekszosc instalacji w rozdzielniach NN i SN jest wykonywana za pomocą szynoprzewodów które sa z aluminium własnie. Swoja flansze dorabialem własnie z takiego kawałka szynoprzewodu o grubosci 10mm i szerokosci 100mm i długosci około 38 cm

Flansza