Złomowanie samochodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Nie wiem czy ten temat podpiołem pod dobry dział ale się zapytam.

Może ktoś wie jak się złomuje samochód i chcesz go wyrejestrować to czy mogę auto oddać na złom bez silnika

Temat złomowania był już chyba wałkowany na milion sposobów na tym forum. Tam masz takie "szukaj" do kliknięcia.

Ostatecznie oddaj Race'owi

Gdzie w okolicach Mikołowa, Katowic, Tychów, Sosnowca, Gliwic itd wezmą ode mnie gołą budę maluszka pozbawioną wszystkich plastików i szyb? sam metal! Interesuje mnie tylko złom, na którym nie muszę nic dopłacać do tego interesu, a kartke do wyrejestrowania dostane Oczywiscie mile widziany skup złomu, który wydałby dokument i jeszcze by płacił coś za kilogramy, ale nie wiem czy to możliwe

panie tak to w erze

no dobra wystarczy zlom, lub skup, który mi wystawi kartke i za auto.

sama buda to raczej nie cza bedzie doplacic

zrób to tak jak my swego czasu zrobiliśmy
znaleźliśmy żula podwórkowego zapytaliśmy się go czy nie chce budy na umowę on się zgodził przyjechał taczka pocięliśmy mu ją powkładał sobie do taczki podpisał umowę i pojechał

albo zrób tak jak ja :
z Jankiem z pod sklepu spisałem umowę za 4 wina po 4,5 ("bo ja kur... tylko te lepsze pije ") i wydając 18 zł miałem wyrejstrowanego boba przeznaczonego na czesci , spacerek do urzedu i pzu ,i na wszystko jest już papier , włascicielem jest już formalnie Janek
a jego to już nie ruszą jak by sie starali
a bude możesz oddać na złom i zarobić jeszcze

[ wiadomość edytowana przez: 8ball dnia 2007-09-12 18:04:57 ]