10-11.08.2007 Track Day Kielce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszamy do udziału w II Eliminacji Pucharu Classicauto 2007 - Classicauto track day "Tor Kielce". Impreza odbędzie się 10 i 11 sierpnia 2007 na torze wyścigowym w Miedzianej Górze. Równocześnie przypominamy, że organizowany przez magazyn Puchar Classicauto stanowi cykl imprez rajdowo-wyścigowych dla samochodów zabytkowych, klasycznych i nietuzinkowych.

Prosze o podwieszenie tematu.

jak już pisałem dołoże wszelkich starań żeby być...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

ja sie postaram w sobote przyjechac jako widz

A czy naprzykład mój malec mógłby w tym pojezdzić? raczej niezdąże na tą akurat eliminacje ale tak ogólnie?

to pytanie do organizatorow raczej

jak cie nie wpuszcza to przyjedz na supeoesa ktoregos chetnie go zobacze w akcji

Krzysiu, a Dominik w końcu jedzie? Bo nie wiem czy mam opony zmieniać, czy moge ewentualnie brać całe koła na zapas.

Tak jedzie. Też musze pomyslec o oponach, teraz nie ma mnie w miescie, siedze w kutnie i przekładam silnik. Jak wroce to sie skontaktuje z toba.
Grzesiek Mysza tez juz mi pisał ze zarezerwował tam z nami nocleg. Dominik tez.

To biore 175/50 A kiedy wracasz? Bo mnie nie ma w Łodzi od 28 do 5, wiec musze wszystko przed wyjazdem mieć gotowe.

w sobote, lub niedziele. dzis wsadziłem silnik, jutro podłączam i mam nadzieje ze bezproblemowo zapali

ja tez bardzo bym chciał przyjechac, zobaczymy co na to zycie

czarne chmury nadal nade mna i moim fiatem.... trzeci tydzien "przekładam silnik"........... ciekawe ile jeszcze....

no a ja wiem ze w sobote napewno nie bede,wesele znajomego i pasuje byc,moze piatek, ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo i czy warto w piatek przyjedzac :/

W piatek to tylko 2h treningów i napewno będzie tylko część uczestników, wiec pewnie jechac 300km niezbyt się opłaca.

MCQ a co z tym nowym silnikiem nie tak jest, czy po prostu czasu brak?

Silnik już bangla! Na razie jeszcze zbieżność nieustawiona wiec nie pyciłem go, ale wkreca sie ochoczo
Maciek, jutro jestem w łodzi, ale ze mam imieniny to czas bede miał dopiero w czwartek. Pozdrawiam.

mój też gada,jeszcze 'tylko' regulacje,troche kosmetyki
może sie uda...
no ,jak opony zorganizuje..

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

fajna sprawa te zawody

dzwonił do mnie stachoo, ma ochote sie wybrać, takze Eksiler szykuj kase, bedziesz jego padlo musiał zasponsorowac paliffkiem i pojedziecie

U mnie maddog własnie był dywagujemy czy wiekszego gaźnika mi nie zapodac Też mam jeszcze kilka "troche" spraw do zrobienia.

spoko spoko,wiem co jest 5

madd a ty ktorym kaszlem bedziesz?

słuchajcie mam prośbe, ma ktoś porzyczyć mi kask? Potrzebuje 2 sztuki, rozmiar M

maddog oczywiście jedzie czerwonym. czerwony najszybszy