Co się dzieje z Klubowiczami?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Na liście klubowiczów jest nas prawie 30 osób a głos na Forum zabierają tylko nie liczni i wciąż te same osoby Co się dzieje z innymi? Co się wogóle stało z takimi osobami jak Jadźwin, MaciekGT, Tomek Mydłowski, Admin? Na nowym Forum wogóle nie uczestniczą (na starym zresztą też już nie...) Czyż by się pogniewali na nas wszystkich że zmieniliśmy Forum albo stronkę na nową???

PODSTRONKA KLUBOWA - GALERIE

Hmmm, pewnie ogladaja "gole baby" i nie maja czasu nic napisac!

Witam. HenBas.
Co prawda, nie jestem Jeszcze Klubowiczem, ale faktycznie mało udzielających się na Forum. Jedynie Adam K. czyli "stary" Admin poinformował na tym Forum o swojej nieobecności przez ok 2 miesiące - jest w szpitalu. Zyczymy mu szybkiego powrotu do zdrowia !
To jest chyba jesienne zmęczenie ?
Pozdrawiam

Witam,
Co prawda nie naleze do Waszego Klubu ale u nas jest w klubie Opla okolo setki czlonkow a na forum wielkiego ruchu nie ma. Przewaznie udziela sie ciagle ta sama grupka osob ale i tak jest milo. Trzeba sie trzymac, czego sobi i Wam zycze.
Pozdrawiam
Dab

lukasz takze wiele osob tylko czyta forum. ale to tak zawsze jest. no coz jedni sie udzielaja drudzy nie trudno oczekiwac ze nagle 30 osob zacznie pisac na forum.

Bo tak naprawde 30 osob w klubie to jest i duzo i malo....
Pomyslcie ile ludzi jezdzi esperakami w Polsce. Musimy rozkrecic klub: ulotki Łukasza powinien miec, kazdy ktoremu zalezy na rozrastaniu sie tego klubu. Ale chcialbym przypomniec o powysle ze starego forum: naklejki, nie tylko bylyby reklama, ale rowniez pokazywaly by jak wazny jest dla nas ten samochod.
Jezeli chcielibyscie to ja jestem w stanie zaprojektowac takie naklejki i dowiedziec sie o koszty produkcji itd.
pozdrawiam
wojtek

Co do naklejek Klubowych to ja zrobiłem już projekt i nawet pokazywałem próbną fotkę Esperaka z taką naklejką na starym forum. Byłem również w firmie zajmującej się produkcją takich naklejek -koszt około 20pln od naklejki. Wstrzymałem jednak dalsze prace co do stworzenia takiej naklejki gdyż borykam się z następującym faktem -często mam spięcia z policją spowodowane szybką i niebezpieczną jazdą, niedozwolonymi przeróbkami i nieopłaconymi kilkoma mandatami. W związku z tym jeśli będę woził na samochodzie namiary na mnie to będą wiedzieli gdzie mnie będą mogli upolować (jeśli im naprzykład ucieknę). Także do końca nie wiem czy zrobić tą naklejkę czy nie

o lukasz ciekawy temat poruszylesz..policja..otoz ja dostalem lipcu mandacik 5 baniek za 160km/h namierzyli mnie na trasie gdanskiej na wideoradar w mondeo..no i mam 10pkt a wczesniej jeszcze 6 za stluczke + 2banki razem 16pkt i 7 baniek dlugow..
i teraz pytanie: orientujesz sie jaka jest sciagalnosc tych mandatow i czy jak dostane jeszcze 10pkt czyli razem 26 to od reki zabieraja mi prawko?? a swoja droga to moze zwolnij troche i jezdzij bardziej bezpiecznie)) bedziesz mogl mec naklejke

pozdro

Jeśli chodzi o punkty, to prawko zabierają od ręki po przekroczeniu 25pkt. (to znaczy że jak już masz 26 to zabierają Ci prawko od ręki). Nie mam pojęcia jak jest z płatnością zaległych mandatów. Ja mam nie zapłacone trzy mandaty -jeden za 200pln i dwa za 300pln (czyli w sumie 800pln długu). Jeden z tych mandatów jest jeszcze z przed ponad półtora roku, i szczerze wam powiem, że wcale nie mam zamiaru za to wszystko płacić (wolę te pieniądze w samochód włożyć niż naszą Policję dofinansowywać). Jak się to wwszystko skończy? Nie mam pojęcia...

Witam,

U mnie skonczylo sie wezwaniem z Urzedu Skarbowego,
na szczescie musialem zaplacic 400 pln ale bez odsetek,
czyli jestem i tak do przodu
Trwalo to z 15 miesiecy ale to zalezy od wojewodztwa.

Pozdro
Jadzwin

a propos urzedu skarbowego..to jak juz ten mandat przyjdzie to potrafia sciagnac np ze zwrotu podatku jak komus sie takowy nalezy..moj ojciec to trenowal

Urzedy skarbowe maja znacznie lepsze metody sciagania dlugow niz policja ))
Lepiej z nimi nie wojowac (

Jadzwin

Nie jestem pewien ale cos mi sie wydaje, ze po 3 latach mandat ulega przedawnieniu. A mnie wezwali do urzedu po 2 - 2,5 roku od wypisania mandatu w Wawie, urzad w Lodzi oczywiscie.

Ciekawe, ciekawe. Pościk stary, a.....jakże aktualny.

Przybył Wam tylko jeden "aktywista" czyli ja

Ale jeszcze ciekawsze jest to, że jest Nas znacznie , znacznie więcej

TAK TRZYMAĆ

Tak qbaj też słyszałem o takich praktykach. Tak czy inaczej zawsze jesteśmy po drugiej stronie

No nie jest tak żle z tym forum, wymienieni przez Łukasza czasem coś stukają, tematy są ciekawe, odpowiedzi nie brakuje (i to ja piszę patrz topic "nie olewajcie"), aże częściej pisują te same osoby ...? może mamy więcej czasu np.
A co do mandatów? Nie płacę! dopiero jak zadzwoni komornik - na parę sztuk jakie mi się trafiły komornik zgłosił się raz - 200 pln po 2 latach bez odsetek! czysty zysk
A naklejkę kcem!
pozdrawiam wicio