MotoNews.pl

Liscie w nawiewie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
Jestem nowym uzytkownikeim E11 3d z 2000r.
Mam pytanko zwiazane jak w temacie.
1) Jak je wyjac??
Codziennie mam full lisci na podszybiu i pewno spora czesc wpada do nawiewu do srodka.
2) Czy odgrzybianie klimy moze ja rozszczelnic?

Nawet jak wpadają do środka to od tego jest filtr przeciwpyłkowy żeby je zatrzymać.Jeżeli dmuchawa słabo dmucha to wyczyść filtr albo wymień jeżeli już bardzo utytłany.

Filtr wymienilem 100 km temu (pare dni temu). Martwilo mnie jednak ze mam fulll lisci na szybie z rana i obawialem sie ze wpadna do srodka i beda wylatywac po kawalku calyu czas.

Halo Brzoza ...halo Brzoza ...jak bedziesz tyle lisci tracil to co ci pzostanie jesienia??
Liscie zostana na specjalnym filtrze na liscie za schowkiem pasazera.......a lisci ze mozna je stamtad wytrzepac i zutylizowac

Witam wszystkich. Mam podobny problem. mam Ave. 1.6 99r. Od pewnego czasu po deszczu lub wizycie na myjni słychać chlupotanie przelewającej się na zakrętach wody, z okolic kratki pod przednią szybą. podejrzewam, że zapchały się jakieś dreny. Próbowałem zdemontować całą kratkę spod szyby, ale jest zamocowana na zatrzaski (chyba jednorazowe). Czy ktoś może mi powiedzieć czy jest prostszy sposób albo czy można zdemontować te zatrzaski nie niszcząc ich.
Z góry dzięki za pomoc.