| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-24 18:21:33 no Panowie dzis odiwedizlem sklep z amortyzatotrami 559 zł...
no i Auto Parts na Jagielonskiej i 781 zł.... i teraz w bagazniku mam i amortyzatory i pikeny szyberdach Webasto jutro go zamontuje !!! koniecznie ale fakt faktem ze jestem rabniety tyle kasy ladowac w taki jezdzacy szrot jak espero a teraz kilka detali na temat mojego nowego zakupu : Okno dachowe uchylno - przesuwne z napędem elektrycznym lub ręcznym. Charakteryzuje się atrakcyjnym wyglądem i wysokim komfortem obsługi. Przyciemniana szyba o wysokim współczynniku pochłaniania promieniowania UV Elektryczne sterowanie z funkcją automatycznego domykania po wyłączeniu zapłonu Rama z kierownicą powietrza Wymiary szyby: 803 x 462 mm - otwarcie 290mm ! i to tyle jutro zaloze to sie pochwlae, moze nawet fotkami a teraz szukam tylko sprezyn hihihih a w wakacje po sesji lakierowanko i nowy zderzak i kierunki od Alfa Romeo ktroe juz do mnie jada.... bedzie limuzyna |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-06-24 18:25:08 Jaka cena szyberdachu? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-24 18:26:02 cena tak jak pisalem 781 zł
hehe moj przyajciel SpeedR nazwal mnie "napaleńcem" pewnie dzis mnei zjedzie za pospiech |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-06-24 22:21:42 A skąd ty na to wszystko bierzesz pieniądze cwaniaczku... co?
No powiedz! |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-24 22:27:36 Dżemtelmeni nie rozmwiaja o pieniadzach a w dodatku mialemurodziny 14 czerwca cos mi sie od zycia nalezy |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-25 00:44:41
tak to ten szyberdach ja chce go zalozyc w na Jagielonskiej 84A w firmie GK która montuje tylko szyberdachy Webasto ale swoje wiec na pewnoe beda wiedzieli jak zamotnowac dobrze ten szyberdach mam nadzieje a szyber jest super nie moge sie doczekac, no i ma pasujacy wygladaem wewnetrzna obudowe mam ansdzieje ze wszytko bedzie ok |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-06-25 00:46:28 wiem qumpel ma identiko w lanosie. Wiem jakie mial problemy przy jego montażu.
Musisz zobaczyć w rozpisce homologacyjnej czy dany typ pasuje do espero. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-25 00:50:12 hmmm a jelsi nie pasuje ?
boje sie pomyslec ze nacialem sie na sporo kasy.... |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-06-25 00:50:42
Widzę, że kupiłeś całkiem całkiem model. Dobrze, że nie bawiłeś się w te najtańsze szyberdachy, których nie mkożna nawet odsunąć, co najwyżej delikatnie uchylić. Zastanawiam się po co niektórzy dziurawią dach dla takiego marnego efektu |