[K] Obudowe rozrządu do silnika 1,8 fiat dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie- zalezy mi na tym aby nie była popękana, powycinana itd i miała znaki do ustawienia rozrządu. Ewentualne oferty prosze tutaj/priv. Tel do mnie (0) 501 970 901 Do 22 mozna dzwonic

tyle ze znaki do ustawiania rozrzadu sa na glowiczkach i mocowaniu obudowy rozrzadu, na samej zas obudowie sa jedynie znaki do ustyawiania zaplonu

Wiem ze znaki sa na glowiczkach- oczywiscie pomylilem sie bo chodzilo mi o znaki do ustawiania kata wyprzedzenia zaplonu. W mojej obudowie jakis debil zeszlifował prawie na zero ta czesc ze znakami i jest mocno popekana w dodatku

mielem kiedys aluminiowa obudowe z ritmo 1,6 na tlokach 80mm, zerkne w poniedzialek czy mam to w garazu jeszcze.

Walezy -znalazłes cos ??

sprawdzilem w garazu, niestety nie mam jej, musialem ja komus dac dawno temu bo juz zapomnialem o tym. przepraszam za zamieszanie.

Ja muszę pogadać ze znajomym - miał taką obudowę rozżądu w super stanie ale nie brałem - pewnie gdzieś leży jeszcze

Ok, Walezy - dzieki za zainteresowanie sie sprawa, Swięty jakbys mógł to pogodaj z tym znajomym i daj znaka