[K] Kierownice z naba do malucha.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
chetnie kupie jakas kierownice do malucha sportowa, o srednicy ciut mniejszej niz seryjna. Wazne zeby miala duze odsadzenie, ewentualnie dluga nabe. Najchetniej 2 lub 3 ramienna z ramionami poziomo. Np. Monte Carlo z dorobiona naba.

a ja mam MC 3ramienna ze zdaje sie orginalna naba. naba ma na oko z 5cm. to jest ta MC w ukladzie ramion Y

Wolalbym zeby miala ramionka w poziomie. Narazie dzieki, jesli nie znajdzie sie nic innego, to pomyslimy. Dzieki za odpowiedz.

Jak cos mam sama nabe, wiec mozemy sie dogadac

A naba do jakiej kiery podejdzie? Jaki ma rozstaw srub, jaki wieloklin, jaka dlugosc odsadzenia?

to jest taka polska naba, do kiery monza. wyglada tak

Ma 6 otworow na sruby M6 opisanych na okregu o srednicy 65 mm a odleglosc miedzy sasiednimi srubami to 32,5 mm. Jej wysokosc to 50 mm.

Zapomnialem dopisac ze wieloklin FL

[ wiadomość edytowana przez: cichy_b0b dnia 2007-09-01 13:43:36 ]

Hehe. Myslalem ze masz moze jakas dluzsza nabe, do jakiejs innej kiery, bo sam wlasnie mam Monze z naba, tylko jest dla mnie za mala i ma za male odsadzenie (mam ten model Y z 3 ramionami, 30cm srednicy). Dlatego najchetniej kupilbym MC z dorobiona naba.

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-09-01 14:13:10 ]

tak dla jasnosci i ew. innych chetnych

mam jeszcze 2 MC w ukladzie ramion T, bez naby, tez chetnie sie pozbede

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2007-09-01 15:26:45 ]

Oooo to pokaz fotki tamtych, jak bedzie jakas ladna to biore.

Ta co foty wklejalem jest juz nieaktualna. tzn foty sa nieaktualne, bo dzisiaj ja reanimowalem
Numer 1. Najkiepściejsza. Klakson MC, ale wokół niego pierścień ze zwyklej kierki, brak sprezyny, no do zrobienia.

Numero due: wszystko na swoim miejscu, właściwie nie ma się chyba do czego przyczepić

No i trzecia: