| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 08:12:56 Witam
Wczoraj wyjezdzajac z myjni (mycie standardowe karoseri) zauwazylem ze radio przestalo grac- na rdc widac co za stacja i slychac glosy ale "za wielkim szumem". Rzadko slucham radio (zawsze MP3) ale jakos wczoraj mnie naszlo. Pomyslalem ze z antena cos nie tak. Antena na dachu jednak byla na swoim miejscu wkrecona. Ja podejrzewam ze mogla wyjsc wtyczka anteny ta co wchodzi w radio. ALe gdzie jej szukac jak moje radio jest wbudowane w kokpit?? Jak do nie sie dobrac?? A moze co inne nawalilo?? Jakies pomysly co nawalilo i jak to naprawic?? |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 08:37:35
Po pierwsze gdzie mam ten drut wlozyc? W poprzednim aucie mialem radio wyjmowane wiec problem polegal na wyjeciu radia (tak jak niektorzy wyjmuja i ida do domu) i sprawdzeniu czy wtyczka wyszla czy nie. Po drugie jezeli padla wtyczka FM to czy kazdy Pan Kazio to naprawi (czy umie rozbebeszyc) czy czeka mnie wizyta w ASO. Sam nie zrobie tego bo nie mam miejsca ani lutownicy - a ta pewno bedzie potrzebna. |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 08:41:17 Znaczy sie jak mam sie dobrac do "tylu" tego radia??
Kokpit mam jakos rozkrecac?? |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 12:49:43 up up |
Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2007-08-31 15:03:27 Dzieki. |