MotoNews.pl

(S) białe klosze kierunkowskazów df 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam sprzedam białe klosze kierunków przednich do fiata 125p klosze orginalne nie tam zaden klej czy odlew sam szukałem ich rok czasu kiedy w koncu je kupiłem to fiat poszedł na handel wiec pozostały mi klosze w stanie niezniszczonym nawet najmniejszej ryski nic cena 250 zł i ja pokrywam koszt przesyłki kto pierwszy ten lepszy jezeli tutaj nie pójda wyrzuce na alledrogo.pl

Za 150 biorę, 250 to troszkę za dużo

No i gra gitara idzie priv z danymi do przelewu a prosiłbym o zwrotnego z danymi do wysyłki pozdro

To co na zdjęciach to nie to co dostałem
Nie dość że mchem porośnięte to jeszcze pęknięty jeden klosz.

p.s.
Za te pieniądze powinien być igła, jestem niezadowolony jako kupiec.

a to już chyba nie pierwsz ataka sytuacja z tym panem , może czas na czarną liste.

Cytat:
2010-06-11 13:09:04, Blady pisze:
a to już chyba nie pierwsz ataka sytuacja z tym panem , może czas na czarną liste.

czas chyba czas - pierwsze potknięcie niczego nie nauczyło - kania foty tego co dostałeś poprosze w tym temacie jeżeli możesz - czas zakńczyć tę groteskę raz na zawsze

ktory masz pekniety ????

Kania pokaż zdjęcia towaru.
Jeśli towar nie zgadza sie z opisem jest to bardzo hujowe zachowanie sprzedającego....

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No własnie EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Zostawicie to tak ?

jutro wkleję myślałem ze się sprzedający odezwie ,a bylem za domem.

P.s.
Bimber przecież ty już tego klosza nie masz
Odbiorę go przy najbliżej okazji.

prawy jest pęknięty przy górnym mocowaniu o ile pamięć mnie nie myli

OMIJAĆ szerokim łukiem tego gościa. na początku czerwca kupiłem podstawkę filtra oleju do DOHCa, twierdził, że wysłał 9.06. Do dziś, ani podstawki, ani numeru przesyłki, że o odpowiedziach na privy czy telefony nie wspomnę...

pewnie:

"wysłał paczkę i ta wróciła po nie podjąłeś awiza w poniedziałek najpóźniej wyślę ponownie na swój koszt"

albo

"jednak adres zły podałem"

albo inna dupz rzepa i drewno...

Żeby było ciekawiej i żeby upier... gościowi skrzydła sprawa została rano zgłoszona na policje i zakwalifikowana jako przestępstwo z art. 286 kk. Może go to czegoś nauczy.

Może i śmieszna kwota, ale kilku oszukanych i się zbierze niezła sumka. Jeśli ktoś miał z nim podobne przejścia proszę o kontakt via priv.

Jakby ktoś w Łodzi spotkał typa to można mu profilaktycznie wpie... spuścić:

Dane na prv. Konto na allegro z takim samym nickiem jak tu, więc uważajcie.

[ wiadomość edytowana przez: jose dnia 2010-06-30 15:25:40 ]

no i w pizd*** wylądowal

toż to dziecko jeszcze
no ale wyruchał was jak prawdziwa męda , myślę że kara powinna być sroga
szlaban na mini mini

Eee tam dziecko Urodzony 02.03.1990

byk po chuju. Nie spuszczac wpierdolu bo mu kosci polamiecie jak spaghetti. Takiego to przez gabke mokrą szmata

rzygajcie adress