Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-12-10 22:43:28 trzeba kupić więc nową ładzinkę ![]() |
pawel_krakow | 2003-12-10 22:57:38 No- gratuluje Góral ![]() Ja niestety nie widziałem jeszcze swojje samarki - ale juz pare osób mi mówiło,ze ja widzieli ![]() |
piotrkaweczynski Łada 2107 warszawa | 2003-12-10 23:01:15 dee jay a może zapytaj czy były właściciel twojerj ją sprzedaje i zacznij od nowa.Po reanimacji będzie jak nowa |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2003-12-10 23:04:15 "Miło, że na początku odpowiada Pan Prezes... "
hehehe nie wiem czy to była pomyłka czy zamierzenie ale wyszło śmiesznie ![]() a przecież wybory sie jeszcze nie skończyły ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-10 23:14:45 DJ, ja widzialem ostatnio swojego malca...
zalamka i tyle. Szerzej swoje wrazenia opsalem w TYM watku... |
![]() dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2003-12-11 17:42:44 Nie wiem jak gdzie indziej ale w moim ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ ![]() Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-12-11 17:51:55
Oczywiście miałem na myśli białe tablice. Pozdrawiam Andrzej |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-12-11 18:23:02 U nas w Bydzi blachy się zmieniają. Wiem, bo znam konkretne przypadki wśród znajomych. I zaczeli zmieniać blachy jeszcze przed wprowadzeniem białych - z czarnych na czarne gdy kupowało się używany samochód. |
![]() andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ ![]() Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-12-11 18:34:08 Miły, a w Bydgoszczy macie tylko jeden Wydział Komunikacji?
Andrzej |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-12-11 22:05:30 Andrzej, a czemu miałoby być więcej wydziałów w jednym mieście? Nie rozumię po co? O ile dobrze kojarzę, to chyba jest tylko jeden. Bo ja rozumię, że we Wawie tak by mogło być, bo tam każda dzielnica to oddzielna gmina, ale w Bydgoszczy?
[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-12-11 22:07:08 ] |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-11 22:07:35 Mily: wiec moj malan byl dziwna mieszanka satrego z FL.
mialem stara deske, zderzaki i palenie z wajchy, ale juz nowa cewke, felgi (i hamulce), gaznik.... i jako ciekawostke - w starym, waskim zderzaku zamontowane dodatkowe swiatla - jak w FL. I w ogole to byla jakas full opcja, bo byly rozkladane fotele, ogrzewana szyba, te lampy z tylu.... |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-11 22:08:06 Mily: wiec moj malan byl dziwna mieszanka satrego z FL.
mialem stara deske, zderzaki i palenie z wajchy, ale juz nowa cewke, felgi (i hamulce), gaznik.... i jako ciekawostke - w starym, waskim zderzaku zamontowane dodatkowe swiatla - jak w FL. I w ogole to byla jakas full opcja, bo byly rozkladane fotele, ogrzewana szyba, te lampy z tylu.... a tablice u nas: jesli nie biale i z inneg urzedu - to do wymiany. jesli biale i lodzkie, to ttylko nowa szmatka czyli dowd i hologramy na tablice.... |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2003-12-13 21:44:47 ja swojej drugiej 2105 bordo już niewidziałem i już niezobacze poszła pod Kraków dwa lata temu jeszcze ją odwiozłem gościowi ![]() ![]() |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-12-13 23:28:32 Adasco, a co do Maluchów to ja pamiętam, że były też przejściówki: zderzaki stare (metalowe), ale nowe felgi.
PS. A w którym roku w ogóle weszły nowe felgi i zapalanie z kluczyka? PS2. A z kolei mam pytanie też co do wersji FL i Elegant/ELX. Czy robili je tylko w Polsce, czy we Włoszech też? PS3. We wąskich zderzakach Malców nie było tych świateł, o których Adasco mówisz "dodatkowe". Ale jakie "dodatkowe", przecież tylnią lampę przeciwmgłową i cofania każdy samochód musi mieć, więc jak w tych Malanach mogło nie być tych lamp? |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-14 00:15:22 Mily, zanim mnie zbanuja za offa, odpowiem:
Adasco, a co do Maluchów to ja pamiętam, że były też przejściówki: zderzaki stare (metalowe), ale nowe felgi. a kto mowil, ze metalowe. Plastikowe tez byly waskie i szerokie (np w ELX) Ja mialem waskie plastiki - patrz foto. PS. A w którym roku w ogóle weszły nowe felgi i zapalanie z kluczyka? kluczyk - wraz z FL-el, kolo 1984-86, felgi (i hamulce) kapke wczesniej - nie pamietam juz dokladnie. poszukaj tutaj ![]() PS2. A z kolei mam pytanie też co do wersji FL i Elegant/ELX. Czy robili je tylko w Polsce, czy we Włoszech też? tylko u nas, bo to juz bylo po odebraniu licencji. PS3. We wąskich zderzakach Malców nie było tych świateł, o których Adasco mówisz "dodatkowe". dodatkowe, bo normalnie w waskich plastikowych zderzakach ich nie bylo (rzadko bywaly). Na stale weszly od FL wzwyz. Ale jakie "dodatkowe", przecież tylnią lampę przeciwmgłową i cofania każdy samochód musi mieć, więc jak w tych Malanach mogło nie być tych lamp? Nie KAZDY musial miec, obowiazuja od ktoregos tam roku u nas... 88,89 czy cos... tez nie wiem dokladnie... stare pierdzialki nie mialy... bo nie bvyly wymagane. A skoro auto wychodzilo z fabryki bez nich, to nie trzeba bylo miec. i mysle, ze trzebaby konczyc o malanach, jak chcesz pogadac o maluchu to na priv czy mail, bo nas chlopaki zatluka tutaj ![]() |