Gdzie w Kraku kupie klocki Ferodo?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.

he he np u mnie

Cytat:
2006-03-09 09:02:23, organo pisze:
he he np u mnie

A w jakiej cenie masz Premier-y ?.

jaki rocznik

Cytat:
2006-03-09 09:08:51, organo pisze:
jaki rocznik

98r. 1,6 16V - wentyle

toretycznie od MKV wszystko jest to samo wiec cenowo za premier 95zl za targety 68zl ceny na 98% takie bo niemam aktualnej wersji cenowej w domu

a takie male niedopatrznie ja niejestem z krakowa wiec tylko wysylka

ewentualnie wal na filie Inter carsu tam maja jaka sie troche potargujesz to ci opuszcza ze 20zl i cena sie zrowna z mojają
jak cos to pisz na priv bo juz zmykam pozdr

Cytat:
2006-03-09 09:17:58, organo pisze:
ewentualnie wal na filie Inter carsu tam maja jaka sie troche potargujesz to ci opuszcza ze 20zl i cena sie zrowna z mojają jak cos to pisz na priv bo juz zmykam pozdr

W Inter-cars-ie krzyknęli 140-150zł

np tu ferodo

a to dlatego że w mk7 po '97 była zmiana klocków i Ty już masz inne

Faktycznie mozesz mniec juz FDB1276 i one na detal kosztuja 140zl ale mozna sie spokojnie potargowac powinny nawet zejsc do 100zl naskocz troche na sprzedawce jak niebedzie chcial opuscic to popros kierownika powiedz mu ze konkurencja sprzedaje po 110zl i powinni opuscic z ceny

i jeszcze jedno mozesz mniec tagze FDB617 i te sa sporo tansze

sprawdz czy mas czujniki zluzycia klocka te drozsze maja juz tansze nie
pozdr

Cytat:
2006-03-09 09:53:42, organo pisze:
Faktycznie mozesz mniec juz FDB1276 i one na detal kosztuja 140zl ale mozna sie spokojnie potargowac powinny nawet zejsc do 100zl naskocz troche na sprzedawce jak niebedzie chcial opuscic to popros kierownika powiedz mu ze konkurencja sprzedaje po 110zl i powinni opuscic z ceny i jeszcze jedno mozesz mniec tagze FDB617 i te sa sporo tansze sprawdz czy mas czujniki zluzycia klocka te drozsze maja juz tansze nie pozdr

cóż, nie od dziś wiadomo że jak się nie jest zarejestrowanym w inter carsie lub nie ma się tam znajomego to nie opłaca się tam kupować

witam!
Mam ident model co gardenia1 i tez czeka mnie wymiana klocków a także tarc. Na Allegro gość proponuje następujący kpl:
aukcja numer 89461840kpl tarcze+klocki

klocki FERODO Target nr kat. TAR617
tarcze BREMBO wentylowane nr. kat.09.6727.14
całość 194+przesyłka
Co sądzicie o cenie i tych klockach?

tarcze brembo moge polecic nie zrobilem na nich duzo bo kilka tysiecy ale nie wykazuja zadnego zuzycia. Zime przejedzilem nie pokrzywily sie ani nie ma innych problemow.
Klocki mam LUCASA. Tez ok. Nie piszcza. Dobrze hamuja. Wszystko jest tak jak byc powinno.
Wszystko kupowane oczywiscie u SLAWASA!

Cytat:
2006-03-09 10:23:05, hans37 pisze:
witam! Mam ident model co gardenia1 i tez czeka mnie wymiana klocków a także tarc. Na Allegro gość proponuje następujący kpl: aukcja numer 89461840kpl tarcze+klocki klocki FERODO Target nr kat. TAR617 tarcze BREMBO wentylowane nr. kat.09.6727.14 całość 194+przesyłka Co sądzicie o cenie i tych klockach?

klocki z tej aukcji nie będą pasować - tak jak pisałem po 7/1997 była zmiana i od tej pory są już inne klocki

OK dzieki slawas ze nie zrobiłem kosztownego ruchu.
Mam pytanie co do klocków ferodo-które są lepsze Targety czy Premium? Zaznaczam że jeżdzę w miarę spokojnie (żona +2 bobasy)) obecnie mam Lucas-y ale po rozgrzaniu się bardzo piszczą -może to wina tarcz jakieś AD czy coś podobnego?

generalnie premier jest lepszy od target - i droższy
ale powiem że na targety nie dam złego słowa powiedzieć - sam ich używam w mondeo i są spoko

Mnie też niedługo czeka zmiana klocków i tarcz (1.6 EFI z ABS 91r.) co polecacie i ile mnie to wyniesie? Widziałem, że Slawas sprzedaje Delphi za 138 coś może jeszcze godnego uwagi??

sklep i serwis Forda w Krakowie

można sie targować