MotoNews.pl
8 Mistrzostwa Tychów 2007 (181641/0) - PT

Mistrzostwa Tychów 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza wszystkich miłośników sportów samochodowych na
I Rundę Samochodowych Mistrzostw Tychów Kierowców Amatorów 2007 , która odbędzie się 22 kwietnia 2007 r (niedziela) na Torze Testowym Fiata w Tychach ul. Oświęcimska
Biuro rajdu w dniu zawodów ( czynne od 7:30 )znajdować się będzie na Torze Testowym Fiata w Tychach ul. Oświęcimska.

Zapisy na adres e-mail: azt-tychy@o2.pl. Wpisowe do 19.04.2007 (czwartek) - 90 zł na konto klubu : Pko-bp o/TYCHY 33 1020 2528 0000 0102 0114 0524
W dniu imprezy 110 zł . Zapisy w dniu zawodów od 7:30 . Limit zgłoszeń 80 załóg.
Dyrektor Imprezy Marcin Kobryń

Badania Kontrolne : Tor Fiata - 7:40 – 9:30
Start pierwszej załogi 10:30 .

Planowane jest w sumie 5 prób sportowych ( 3 na Torze Fiata oraz 2 na Targowisku )

Uroczyste Rozdanie Nagród odbędzie się po zakończeniu imprezy w Restauracji „U Przewoźnika ” w Tychach ul. Uczniowska

Wszelkich informacji udzielamy pod nr tel. 512-046-747 – (Marcin Kobryń– Dyrektor) , 501- 760 - 240 ( Jacek Michalski - Kontakt z Zawodnikami) lub 500-143-119 ( Bartosz Radomski -Kierownik BK )

witam,

jakby ktos mial fmoj filmik (załoga 75 DUDA/ POLAK ; zielony elegant z czerwonymi drzwiami) jak skonczyłem na slupie na próbie na Targowisku to bede bardzo wdzieczny.

A impreza jak zawsze bardzo fajna, pogoda dopisala, trasa jak dla mnie w sam raz do zobaczenia next time

pzdr
Mike

tak tez myslalem ze to Ty tam narozrabiales... pozniej to ja musialem sie tlumaczyc z wyrwnej siatki w ogrodzeniu

yyy no jakos tak niefortunnie sie wrzucilem :/ ale maluch pojechał dalej i 3 m-ce w klasie jest
a ta siatka uszkodzila mi przod woza i piekna maska HNT juz nie jest taka piekna

Oj pokazałes klase MikeVTi

dawać jakieś fotki co majki zrobił

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2007-04-22 21:00:27 ]

A takie małe co nie co ale słup jest gorszy

mike ty jestes jednak rzeznik, juz wiem o co ci chodzilo jak spytałem czemu nie malujesz malca z zewenatrz a ty "ze i tak sie poobija" ale i tak gratuluje 3ciego miejca

zdarza sie chłopaki czlowiek sie na błedach uczy jak to ktos madry wymyslil..

do zobaczenia next time na torze

pzdr

kaszelek dostał drugie życie,a w sumie to trzecie.spoko,tak trzymać

II runda SMT

reszta fotek tutaj

No ogólnie fajowo było. Niesamowite wrażenia z prawego fotela Saxo VTS! Szczególnie z hopy. Mike był klasą samą dla siebie, złoił wszystkich maluchowców. Pisiek też dawał rade. Snailowi się awaria przytrafiła.

Chyba nie było załogi, która by się nie oderwała od ziemi. Pisiek niczym Małysz

Reszta fotek niebawem na www.rajdy.tychy.pl

[ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2007-05-13 19:11:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2007-05-13 19:36:27 ]

Cytat:
2007-04-25 00:24:56, EksiLeR pisze:
kaszelek dostał drugie życie,a w sumie to trzecie.spoko,tak trzymać

1 skok

przy takim zyciu jak dzisiaj to duzo mu nie wróże
nie no na serio to dzisiaj bardzo fajnie-pogoda, trasa no i ta hopka konkurencja ostro naciskała co widac po zdjeciach chociazby jak kazdy malec sie w powietrzu gonil..
Tylko wszyscy zjarani od tego slonca dzisiaj bo mega patelnia byla na torze.

2 skok

Cytat:
2007-05-13 19:10:51, 130TC pisze:
No ogólnie fajowo było. Niesamowite wrażenia z prawego fotela Saxo VTS! Szczególnie z hopy. Mike był klasą samą dla siebie, złoił wszystkich maluchowców. Pisiek też dawał rade. Snailowi się awaria przytrafiła. Chyba nie było załogi, która by się nie oderwała od ziemi. Pisiek niczym Małysz Reszta fotek niebawem na www.rajdy.tychy.pl [ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2007-05-13 19:11:31 ] [ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2007-05-13 19:36:27 ]

hopa byla wypasiona , poza tym startu nie moge zaliczyc do udanych, na pierwszym zakrecie naniesiono troche syfu , wszedlem z taką predkoscią jak na zapoznianiu i mnie wypluło, straciłem okolo 20 sek po drugim przejezdzie zauwazyłem wyciek oleju , okazalo sie ze popuscila sie panewka gł od str kola zamachowego(dokrecilem tylko te 2 sruby od spodu) a na ostatnim przejezdzie zaraz za hopką urwal sie kabel od aparatu zapłonowego i naprawiałem w polowie odcinka, dodam że był to chrzest nowego motoru i okazało sie ze trzeba jeszcze pare rzeczy w nim poprawic, ale zabawa była świetna, mike był poza zasiegiem z resztą udało sie nawiazać walke , pozdrawiam i do następnego skok

sorka za odgrzebanie topica ale jakby kogos ciekawilo to wrzuce linka do klipu z maluchow na hopce na tychach o ktorych mowa wyzej.
pzdr

KLIP KLIK

pięknie

dobra koncowka

Cytat:
2007-09-10 18:29:36, bimber1 pisze:
dobra koncowka

nooo qrwa końcówka wymiata

MikeVTi, bardzo ładnie! powodzenia dalej!

heh muzyczka bardzo fajna staralem sie jak tylko gdzies sie fiacik pojawia w jakiejś akcji tak podlozyc muze zeby pojawialo sie "mass destruction....tralalala... mass desstruction...."