Ajm end maj kars

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Aby nie "męczyć" forum podam linki:
Ajm end maj kars end maj otoczenie bloku
Ajm end maj pozostała jeszcze rdza
Ajm end maj sparciała rura do chłodnicy ))
Ciąg dalszy nastąpi jutro + film

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-06-23 09:04:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-06-23 09:05:09 ]

I nikt maj złomu nie oceni (( może za mało photek?

Stan ogólny niezły, ale za mało fotek. Rdze też tam mam

P.s.

Zrzuć brzuch

Jutro przybędzie kilkanaście + filmy.

PS. Wybór piwo kontra brzuch... wygrało piwo.

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-06-23 13:06:03 ]

Ma ktoś parchy - bable nad przednią szybą, bo mi sie pojawiały z lewej i z prawej strony, wychodzą jakby spod uszczelki. Ciekaw jestem czy to jest popularne miejsce gdzie działa rdzewka, no i co z tym estetycznie zrobić by nie lakierowac całego dachu.

Ojciec... w megane z 97 roku.

Megane - to nic dziwnego a w espero

Sprawdze popołudniu

U mnie spod klameczki wycieka rdzawy zaciek. Mam na to pomysł. Zdjąć klamkę, polakierować wnętrze i zamiast uszczelki (która tam podobno jest i się luzuje) zalać to silikonem, wstawić klamkę i mieć spokój

Ale z ciebie model na tej pierwszej fotce - przynajmniej w końcu wiemy jak wyglądasz

A co do rdzy na dachu przy przedniej szybie pod uszczelką to mi tam poodpryskiwał lakier w bardzo dużych ilościach i ostro wdała się już rdza - ale ja to sobie przyspieszyłem wyginająć wielokrotnie gumową uszczelkę podczas naklejania pasa na przedniej szybie....

Cytat:
2003-06-23 13:10:20, Maciej75 pisze:
Ma ktoś parchy - bable nad przednią szybą, bo mi sie pojawiały z lewej i z prawej strony, wychodzą jakby spod uszczelki. Ciekaw jestem czy to jest popularne miejsce gdzie działa rdzewka, no i co z tym estetycznie zrobić by nie lakierowac całego dachu.

Macieju, niestety rdza pojawia się w tych miejscach. Robiłem już 2 takie Esperaki i niestety by dobrze (fachowo) to wykonać należy wyjąć szybę, pocieszę Cię, że nie trzeba lakierować całego dachu. Lakier nakładamy punktowo i dobarwiamy (najlepiej z aerografu) do kolorku nadwozia - śladów po robocie brak
Po zastosowaniu dobrego podkładu wytrawiającego rdza napewno nie pojawi się w tych samych miejscach.

Już wiem jak wygląda mój wróg
A tak na poważnie to myślałem ,że jesteś młodszy (koło wieku Macieja 75) ale skoro z ciebie stary pryk, to wybaczam ci wszystko i rozumiem skąd biorą się twoje poglądy
Starość ma swoje prawa

No wreszcie Armani sobie trochę odpuściłeś dla dobra społeczeństwa... a co do prykowości to fakt niezaprzeczalny - kilka dni temu przpier... mi 34 latóf.

PS. Dzisiaj wrzucę jeszcze kilka fotek + film... mam nadzieję.

OK! Wrzuciłem jeszcze kilka fotek, wkrótce wrzucę film (1,5 Mb) a obejrzeć je możecie TUTAJ

SpeedR szkoda, że troszke daleko bo byś miał nastepnego klienta
Armani dzięki Tobie poczułem się troszke młodszy

[ wiadomość edytowana przez: Maciej75 dnia 2003-06-24 11:23:02 ]

Stronka całkiem fajosko się zapowiada
tylko te wstrętne wyskakujące rklamy
Czy mnie się wydaje czy nie masz z przodu znaczka na dziobie tak jak ja?

A co to jest to cudo na fotce? Pierwsz raz taką puszkę widzę!

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-06-24 22:41:23 ]

Jakto co to, toz to rezonator!

Wiem że rezonator !!!
Ale taki ???
Pierwszy raz taki widze !!!
Chyba że 1,5 mają inne niż 1,8 i 2,0

Moje 1.5 ma identyczny.
Zaraz pojawi sie Maciek i bedzie marudzil, ze Lukasz nie zagladal na jego strone...

Ja tez mam 1,5 ale na 70% takiego czegos nie mam, jutro pojde zobaczyc.

jeeezuuu tak przegnitego esperaka to na oczy nie widziałem

Coś czuje że auto było po zdrooooowym dzwonie skoro progi mają już dziury