Gdzie macie postojówki w rs?jestem świeżym nabywca rs2000:D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mkV 91r postojówki mi swieca w "niby górnych kierunkach" mijania z zew strony lamp a drogowe z wew. Tak ma być czy jest coś pokombinowane z elektryka? i jeszcze jedno pytanie czy da się załączyć same przeciwmgielne z przodu bez świateł mijania bo u mnie chyba nie za bardzo.. Sorki za takie pytania ale rs mam dopiero od 2dni i go rozpracowuje - prędkość na A4 rozpracowana i szedł lekko 220 (opony 205/45/16)dalej chciał ale ja nie bo sie bałem 184KM po modach

Lampeczki jaknajbardziej w porządku,co do tych modów to zapewne pojawią się głosy o hamownie więc warto go shamować-gada jednego co do mgiełek to niewiem bo ja mam zrobiona instalację tak z emoge je właczyć jak mam zapalone pozycyjne ,co do swiateł drogowych to powinny ci swiecić zewnetrzne bo tam jest h4 oraz wewmetrzne na raz oczywiscie przy przełaczniku w pozycji drogowe

To fajnie że wszystko w porządku
Na hamownie wybieram sie dopeiro po wypłacie czyli po 10 i wtedy napisze co i jak
pozdro i dzieki

W lampami masz wszystko ok, lampa jest dwu komorowa i tak właśnie ma być, swiatło mijania na zewnątrz, drogowe wewnątrz.
Co do halogenów można je wlaczyć tylko przy wlaczonych światłach miajania.

Co do predkości max, nie jest możliwe osiągnięcie takiej predkosci, przy odcieciu 6,5tys na skrzyni MTX75 jest 212km/h
Pewnie przekłamuje Ci licznik jak każdemu z nas...

Postaw samochod na hamownie daj wykresik i bedziemy gadać o tych 184kucykach Chyba widziałem ten samochod na allegro i z tego co koleś wypisał nie wyciągnie dodatkowych 34KM, ale daj Ci Boże, byłby najmocniejszy ess w klubie

jak ten rs ma 184 konie i wkleissz tu taki wykresik z hamowni to wyśle Ci krowe finki a jak nie ma to Ty mi eheh moze byc ?

sorka za OT ale podpinam sie pod posta marcinsona

Szczerze wam powiem że też w to nie wierze że tyle ma mocy ale koleś sie upierał i powiedział że da sobie ręke obciąć że tyle ma! he he. Poza stożkiem i innym kompem nie widze nic innego stuningowanego... Nie wierze żeby zmiana kompa cos dała a napewno nie34kM więcej!
215km/h miałem na liczniku ale na oponach 16 205/45 a v max w rs jest na ogumieniu 13 175/75 albo 65 więc w rzeczywistości większy obwód koła = mniejsza prędkość pokazywana na liczniku.
jak wróce z hamowni to zapodam wykresik. Ale jak na razie rs spisuje sie na medal jeżdzi w gazie ale tą prędkość osiągnąłem na shell v-power racing bo na gazie to miał prawie 210km/h dla mnie jak będzie miał te seryjne 150 kucyków w zupełności wystarczy - wkońcu przesiadłem się z zarżnięttego silnika 1,4 73kM hehe

Grześ ma racje Rs nie pójdzie więcej jak 212 km/h. Tobie przekłamuje bo masz źle dobrane gumy, a rs ma standardowo 195/50/15.

przy 215km/h miałem na 5biegu 6200obr i czułem że jeszcze chciał iść. wiec już sam nie wiem. ważne że do 200 rozkręca się bez problemu a pozniej to juz trzeba troche poczekac. w ogóle to temat do wątku pasuje jak ulał he he

kolega z rs pisze prawde, ja równiez mam rs-a i dziś własnie w 4 osoby bez problemu miałem 200, mój szedł 225 i koniec drogi był może jeszcze jak bym go pobłagał to by te 230 bujnął.Sprawdzałm z clio sport 2l16v , jechał koło mnie też miał koniec

eeeeeeeee moj diesel mial vmax 153, a 165 też szedł.......... wiec wskazowka w rs`ie do 230 tez moze dojsc..........a ile bylo naprawde ??

gorzej, jak predkosciomierz ma taka sama dokladnosc jak wskaznik paliwa