Yaris "00 - komputer - średnie spalanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć,
Mam Yariske '00 benzyna silnik 1,0 mój komputer po każdym wyłączeniu silnika kasuje średnie spalanie, w związku z tym mogę sprawdzić ile autko pali tylko podczas danej przejażdżki. Czy to normalne, czy w jakiś sposób mogę ustawić komputer tak, aby średnie spalanie mogło być kasowane kiedy ja chcę. Będę wdzięczny za pomoc.

Nie bo to Japonska wersja Yarisa we francuskich musisz sam resetowac.

no ja mam ave z 2001 roku i to ja decyduję, kiedy kasuje ustawienia komputera. Moze masz problem z elektryką i odłączane jest na moment zasilanie kompa i wsio sie kauje wtedy

Cytat:
2007-09-22 13:41:58, Comet pisze:
no ja mam ave z 2001 roku i to ja decyduję, kiedy kasuje ustawienia komputera. Moze masz problem z elektryką i odłączane jest na moment zasilanie kompa i wsio sie kauje wtedy

Niewiem czy to wazne . ..ale gosc ma YARISA Z JAPONIII
a tam tak jest i juz.

dzięki za info, nawet nie wiedziałęm, że mam japońską wersje, a która wersja jest lepsza??

Cytat:
2007-09-23 11:39:04, bedol pisze:
dzięki za info, nawet nie wiedziałęm, że mam japońską wersje, a która wersja jest lepsza??

a blondynki czy brunetki??
zalezy w czym

w czym jest lepsza a wczym gorsza?

Cytat:
2007-09-23 21:41:47, bedol pisze:
w czym jest lepsza a wczym gorsza?

Lepsza bo japonska...
gorsza bo niema wspomagania kierownicy elektrycznego,a jak ma to hydrauliczne co skutkuje wielkim mulem przy przyspieszaniu z ponizej 3000rpm.
Bardziej sie silnik trzesie na biegu jalowym
Brak wylacznika w bagazniku i lampki.
Czasami lubi pompa paliwa zdechnac bez ostrzezenia.
Czasami padnie glowica FM w radiu
We francuskiej woda splywa po kablu anteny i czasem pada plyta kolo koncowki mocy ale da sie naprawic.
W pierwszych Francuskich lubilo cos odpasc podczas zjezdzania z lory...jakis amortyzator czy zacisk hamulcowy,albo sruby z zawieszenia...itd tak ze przed wydawka na przegladzie 0.0 trzebabylo wszystko dokrecac.Potem to poprawiono.
We francuskich czesto zdycha rozrzad VVTi.
Ale nie przejmuj sie twoje auto ma jedna niepodwazalna zalete...jest twoje.

dzięki, mam ją od niedawna i włąściwie to moja żoną nią śmiga, na razie wszystko ok, a widzę, że Ty jesteś ekspertem fajnie że pomagasz takim laikom jak ja