| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-09-14 20:05:46 Nie bo to Japonska wersja Yarisa we francuskich musisz sam resetowac. |
bedol Ruda Śląska | 2007-09-23 11:39:04 dzięki za info, nawet nie wiedziałęm, że mam japońską wersje, a która wersja jest lepsza?? |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-09-23 21:16:28
a blondynki czy brunetki?? zalezy w czym |
bedol Ruda Śląska | 2007-09-23 21:41:47 w czym jest lepsza a wczym gorsza? |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-09-23 22:20:45
Lepsza bo japonska... gorsza bo niema wspomagania kierownicy elektrycznego,a jak ma to hydrauliczne co skutkuje wielkim mulem przy przyspieszaniu z ponizej 3000rpm. Bardziej sie silnik trzesie na biegu jalowym Brak wylacznika w bagazniku i lampki. Czasami lubi pompa paliwa zdechnac bez ostrzezenia. Czasami padnie glowica FM w radiu We francuskiej woda splywa po kablu anteny i czasem pada plyta kolo koncowki mocy ale da sie naprawic. W pierwszych Francuskich lubilo cos odpasc podczas zjezdzania z lory...jakis amortyzator czy zacisk hamulcowy,albo sruby z zawieszenia...itd tak ze przed wydawka na przegladzie 0.0 trzebabylo wszystko dokrecac.Potem to poprawiono. We francuskich czesto zdycha rozrzad VVTi. Ale nie przejmuj sie twoje auto ma jedna niepodwazalna zalete...jest twoje. |
bedol Ruda Śląska | 2007-09-23 23:48:07 dzięki, mam ją od niedawna i włąściwie to moja żoną nią śmiga, na razie wszystko ok, a widzę, że Ty jesteś ekspertem fajnie że pomagasz takim laikom jak ja |