MotoNews.pl
4 AMORTYZATORY PRZÓD JAKIE WYBRAC? (194600/45) - PT

AMORTYZATORY PRZÓD JAKIE WYBRAC?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witamy Wszystkich, doradźcie proszę, jakie amortyzatory zalozyc do przodu , rocznik 95 TD, olejowe? gazowe? jakie powinny byc? czy powinno sie dac tez nowe sprezyny? za wszystkie wskazowki z gory dziękujemy!
Michal@Alicja

Cytat:
2007-09-09 11:17:31, MichaliAlicja pisze:
Witamy Wszystkich, doradźcie proszę, jakie amortyzatory zalozyc do przodu , rocznik 95 TD, olejowe? gazowe? jakie powinny byc? czy powinno sie dac tez nowe sprezyny? za wszystkie wskazowki z gory dziękujemy! Michal@Alicja

Ja nabyłem KYB gazowe (u kol. Slawasa) i jestem zadowolony. Jak narazie spisuja sie znakomicie (ok.10kkm).
Co do sprezyn; to przy wymianie amorków tez je wymieniłem, ale tylko dlatego, ze jedna byla peknieta. Tutaj mam mieszane uczucia, bo przod na nowych sprezynach mi troche siadl.
Wymien poduszki amoryzatora a sprezyny zostaw stare.

Cytat:
2007-09-09 12:46:09, wesul pisze:
Ja nabyłem KYB gazowe (u kol. Slawasa) i jestem zadowolony. Jak narazie spisuja sie znakomicie (ok.10kkm). Co do sprezyn; to przy wymianie amorków tez je wymieniłem, ale tylko dlatego, ze jedna byla peknieta. Tutaj mam mieszane uczucia, bo przod na nowych sprezynach mi troche siadl. Wymien poduszki amoryzatora a sprezyny zostaw stare.

wielkie dzieki czesc

Cytat:
2007-09-09 12:46:09, wesul pisze:
Ja nabyłem KYB gazowe (u kol. Slawasa) i jestem zadowolony. Jak narazie spisuja sie znakomicie

Potwierdzam - amorki super, cenka u Slawasa też

Zamontowałem olejowe kayaby w 1,8 Td i przejechałem juz na nich 120 tys. km. Wkrótce jadę na badanie techniczne i sam jestem ciekaw co pokaże.

Aleksander