Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-09-12 21:37:40 Obadaj szybko jakie masz ładowanie.
Akumulator nie zagotował przypadkiem ? Pozdro. |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-09-13 15:22:16 Alternator Boscha czy japoński ?
Pozdro. |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-09-15 01:01:57
Tylko jak się ustrzec ? Przychodzi taki czas i się sypie ![]() Bosh - i wszystko jasne ![]() ![]() Stąd znałem te objawy ![]() Gorzej jest jak skończą się szczotki w Boschu, bo wymienia się z całym regulatorem. Japońce sa przyjemniejsze pod tym względem, bo szczotki mają osobno ![]() Pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-09-16 23:08:32
Zawsze mowie ze jak na czyms pisze Bosh to nalezy to natychmiast wymienic.,lub zutylizowac zaraz po wyprodukowaniu. Szczotki w regulatorze bosha mozna bez problemu wymienic. ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-09-17 11:54:59
![]() ![]() ![]()
Pewnie tak, tylko trzeba wiedzieć na jakie ![]() EPC nie podaje nic, a warsztatom się nie chce i mówią że wymiana całości ![]() Pozdro. |
marcin06ge Zgierz | 2007-09-17 23:05:02 Wie ktoś może ile kosztuje podpiecie komputera do ABSu do corolli 94r. bo lampka juz wcale nie gasnie pewnie którys przewód sie przełamal tylko zeby bylo wiadomo ktory i ile kosztuje wymiana????????
|
marcin06ge Zgierz | 2007-09-18 00:00:49 Wielki Elektronie czy rzeczywiscie w corolli z 94r. mozna odczytac kod bledów ABS z mrygajacej kontrolki do tąd nic na formu o tym nie znalazłem jezeli wiesz cos w tym temacie to prosze o pomoc ja znalazłem cos takiego:
http://www.forparts.com/ICabstoycorolla03.01.htm i z tych obrazków wynika ze jest to mozliwe ,ze trzeba wyjać short pin i zmostkowac Tc ze stykiem E1 a złacze do mostkowania znajduje sie na blotniku w okolicy pompy ABSu jezeli jest to mozliwe to prosze o potwierdzenie i liste kodów w jezyku polskim jezeli ktos taką posiada- za wszystkie rady i pomoc w zlokalizowniu mojej usterki z góry dziekuje!!! |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-09-18 00:53:05 Wrzuć w google toyota error codes czy tak jakoś ![]() Pozdro. |