| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2003-06-27 12:19:12 Galka od biegow mi czasami sama zostaje w rece PS. Gieroy... Rowy 2003 !! Dzisiaj jestem wieczorem na miejscu !! |
yenot DEADSOUL Omega A C20NE Caravan Wrocław | 2003-06-27 15:25:50 U mnie gałka od biegów mocowana jest imbusem - od tyłu jest otworek, a w nim imbus - odkręcam i zchodzi, co do recznego - nei mam pojącie
pzodro. |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-06-27 15:55:45 gałkę biegów zamontowana jest na wcisk. natomisat gałka ręcznego nie demontuje się - do wymiany skóry wystarczy zdjąć sam mieszek- jest wystarczająco elastyczny. trzeba najpierw wyjąć plastykową ramkę na której opięta jest skóra i osadzona w podłokietniku. |
darq LOB MEMBER SENATOR C30SE Warszawa | 2003-06-28 05:22:43 U mnie mieszek ten, który był (nie jestem pewien czy to oryginał), był mocowany od góry na sznurówkę (od wewnętrznej strony), a od dołu był przyklejony do ramki (był przyklejony bardzo równo, to chyba jednak oryginał). Nowy mieszek własnej roboty, ze 100% skórki wygląda bosko Teraz przymierzam się do wyklejenia kilku miejsc we wnętrzu skórką, te plastiki wyglądają miejscami tak tandetnie jak w jakimś Dejłó Tico |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2003-06-28 22:34:03 U mnie teściowa (odrabiając wiano córki) wykonała mieszki do "biegów" i "hamulca" z czarnej skai (szkoda że nie skórki), ale puki co wygląda to bosko (zdjęcia w profilu) , a ja mam pytanie czy gałeczka od biegow pasuje na wcisk od nowej OMY lub VECTRY ( taka okrągła ze srebrnym malowanie biegow ) ?????
Pozdrawiam Edmund Dantes |