Jak to zdjąć???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wtam !!! Mam dwa zagadnienia. Czy ktoś wie jak zjąć rękojeść z dźwigni ręcznego i gałkę drążka skrzyni biegów muszę wymienić tę skórę bo już jest styrana a tu za diabła. O dręcznego trochę schodzi ale dalej nie idzie po przycisk blokuje i mam wrażenie, że trzeba odłączyć dźwignię od zapadki ale być może jest jakiś inny sposób w związku z tym chętnie wysłucham wszelkich rad.

Dzięki z góry i pozdrawiam

|Res szykuj się w niedzielę popełnię harakiri|

Galka od biegow mi czasami sama zostaje w rece ... wkladana jest na wcisk, nie ma zadnych zabezpieczen.

PS. Gieroy... Rowy 2003 !! Dzisiaj jestem wieczorem na miejscu !!

ja tez pytalem w sklepie jak wymienic galke od biegow to gosciu mowi ze trzeba rozpier.....stara a w nowej jest jakis pierscien na ktorym sie to zaciska i trzymie ale stara trzeba zniszczyc

A ja za chwilę wyjeżdżam na Mazury. Rowy trochę nie po drodze, ale do niedzieli lub poniedziałku włączie będę gdzieś za Augustowem. Jeśli ktoś będzie w tamtym rejonie to 602-299788.

U mnie gałka od biegów mocowana jest imbusem - od tyłu jest otworek, a w nim imbus - odkręcam i zchodzi, co do recznego - nei mam pojącie
pzodro.

gałkę biegów zamontowana jest na wcisk. natomisat gałka ręcznego nie demontuje się - do wymiany skóry wystarczy zdjąć sam mieszek- jest wystarczająco elastyczny. trzeba najpierw wyjąć plastykową ramkę na której opięta jest skóra i osadzona w podłokietniku.

A widzisz robert mieszek sam zrobiłem nowy reczna robota 100% skóra wyglada zajebiście ale mam juz chyba koncepcję jak to zdjąć jak mi się powiedzie poinormuję.

Pozdrawiam

Dramar tylko nie mów że będziesz w Rowach!!!??? (jak tak to będzie nielicho )

U mnie mieszek ten, który był (nie jestem pewien czy to oryginał), był mocowany od góry na sznurówkę (od wewnętrznej strony), a od dołu był przyklejony do ramki (był przyklejony bardzo równo, to chyba jednak oryginał). Nowy mieszek własnej roboty, ze 100% skórki wygląda bosko
Teraz przymierzam się do wyklejenia kilku miejsc we wnętrzu skórką, te plastiki wyglądają miejscami tak tandetnie jak w jakimś Dejłó Tico

U mnie teściowa (odrabiając wiano córki) wykonała mieszki do "biegów" i "hamulca" z czarnej skai (szkoda że nie skórki), ale puki co wygląda to bosko (zdjęcia w profilu) , a ja mam pytanie czy gałeczka od biegow pasuje na wcisk od nowej OMY lub VECTRY ( taka okrągła ze srebrnym malowanie biegow ) ?????

Pozdrawiam
Edmund Dantes