Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-07-25 00:49:52 Coooo????? jaka kurde 2 sonda za katem w roczniku 95????????????? ![]() |
![]() skoda100 ->Toyota Parking Only<- Corolla DX, Hyundai ... Głogoczów | 2007-07-31 18:46:35 .. a no właśnie ![]() |
![]() skoda100 ->Toyota Parking Only<- Corolla DX, Hyundai ... Głogoczów | 2007-09-16 21:13:41 dobra. Mam pewne rozwiązanie. Do tego celu potrzebny jest:
1. Rodak w USA 2. 63 USD + 10 przesyłka. I tak oto za kwotę 73 USD czyli za 198.56 zł (po kursie z dnia dzisiejszego 1 USD = 2.72 zł) mam nadzieję w tym tygodniu stać sie szczęśliwym posiadaczem ślicznej, NOWEJ czteroprzewodowej sondy (BOSH... nie wiem czy "ble" czy "hurraaa"). mirwin: błąd o numerze 27 wsazuje na awarie grzałki sondy lambda. Jednakże biorąc Twoje zdanie pod uwagę, czy nie orientujesz się "gdzie kto, za ile" i jaki kat. ewentualnie założyć w miejsce potencjalnie padniętego? Pytanie to kieruję równiez do MC Bigelektron i MC Perzan (TM) ... jak równiez do pozostałych forumowiczów. Mam nadzieję, że wspomniana żarówka w kontrolce Check Engine jak zmienię sonde + reset kompa będzie się "świecić na czarno" ![]() |