| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
katano81 SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara - była warszawa | 2003-06-28 15:05:51 Witam Wszystkich klubowiczów i prosze o pomoc bo już mnie szlak trafia i trace przyjemność z jazdy.
Mam Samare na gazie i mam problem z układem zapłonowym. Zmieniłem świece na NGK, kopułke, palec rozdzielacza i przewody wysokiego napięcia. Wyczyściłem wszystkie styki i zabiezpieczyłem. Niestety i to nie pomogło i cały czas mam problem z przebiciami na przewodach wysokiego napięcia a mianowicie na jedym, miedzy cewką zapłonową a kopułką. Efekt jest taki że gdy silnik się nagrzeje nie da się jeździć lub gdy powietrze jest wilgotne. Przewody kupiłem firmy =JANMOR= montowane w polsce z amerykańskich kabli. Jeżeli ktoś miał podobny problem prosze o rade. Z góry dziękuje i pozdrawiam ALL |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-06-28 22:33:06 ja bym reklamował te przewody. na nowych, nawet no name, nie ma prawa przebijać, a co dopiero na markowych... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-06-28 23:08:56 Polecam przewody silkonowe bougicord,kolor czarnego.U mnie siedzą już z 5 lat i zapala na dotyk.Żadnych przebić nie ma
Pzdr Grzesiek |