| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2007-10-08 13:51:44 Witam.
Liczny komitet powitalny przygotowała dziś policja tym, którzy usiłowali rano dostać się do szkół, pracy itd w Rzeszowie. Popatrzcie tu: Trzeźwy poranek Setki ludzi sterczało w złości i w kłębach spalin do kolejki do alkomatów, która miała kilka kilometrów długości. Kto już się wyrwał z obławy - gnał potem ile fabryka dała przez miasto. Ja sie spóźniłem na ważne spotkanie, syn będzie pisał dodatkową klasówkę z matmy. Piękna akcja - gratuluję policji. Za jasnego gwinta już się nie usunę z drogi żadnemu radiowozowi. U Was też bywają takie akcje? -- Wiesiek |
Cameel Ford Mondeo MK2 kombi Warszawa Ursynów | 2007-10-08 17:45:31 Mój ojciec mi opowiadał, że miał coś takiego w małym (25000 mieszkańców) miasteczku. Zatrzymali całą ulicę, i każdy dokumenty, alkomat i następny |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2007-10-08 19:31:32
Wkurzony byłem rano okropnie. Jakby tak który do mnie podszedł z tym alkomatem - zbluzgałbym go i nie wiem jak by się to zakończyło. A tymczasem kilku ludzi, których z wielkim trudem namówiłem do spotkania czekało na mnie w firmie pół godziny - mimo iż wyjechałem 15 min wcześniej niż należało z domu, żeby być pewnym że się nie spóźnię. Na szczęście akcja się szerokim echem po Rzeszowie odbiła i na idiotę nie wyszedłem. Ale co mnie to nerwów kosztowało... Te buce zahaltowali zupełnie ruchliwą ulicę w godzinach rannego szczytu. Czekanie w kolejce do alkomatu: ok 45min. Tuż obok było duże skrzyżowanie - i tam mogli sobie sprawdzać stojących na czerwonym bez powodowania większych blokad ruchu. Cóż - chłopcy się uczą, może następny raz zgrabniej im to pójdzie. -- Wiesiek |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2007-10-10 07:22:18 |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-10-13 11:12:10
Gdzie tak się ustawiają? Może mi coś umknęło przez 20 lat jeżdżenia po tym mieście? |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-10-13 13:29:14
Wlotówki albo większe skrzyżowania - na przykład trasa gdańska przy Wójcickiego, Połczyńska przy Lazurowej, Aleje przy Kleszczowej. Kontorulują tez po drugiej stronie wielkiej rzeki, ale tam nie znam szczegółow- słyszałem o Jagiellońskiej... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-10-13 22:53:23 Hmmm... a to nie da ich się ominąć pasem zieleni? |