Nazwa domeny

Ankieta: Jaką chciałbyś nazwę domeny LOB?
www.los.omegas.bestiales.pl
www.bestiales.pl
www.omega.lob.pl
www.omega-lob.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Propozycje do nazwy domeny, proszę wpisywać w tym poście ewentualne własne nazwy. Całość dyskusji w poście NASK

Ja w kwestii formalnej - jeśli już mówimy o "domenie" - to bierzemy pod uwagę tylko dwa ostatnie człony - chodzi mi dokładnie o przypadki inne niż www.los.omegas.bestiales.pl i www.bestiales.pl - przy okazji wyników co prawda łatwiej będzie ustalić, czy chcemy taki czy taki adres (gdyby przypadkiem na to padło), ale i tak dotyczą one jednej i tej samej domeny bestiales.pl - więc równie dobrze mogą to być dwa równoważne adresy strony www.

Pozdrawiam

SaLMoN

[ wiadomość edytowana przez: salmon dnia 2003-04-14 20:51:12 ]

Dokładnie Salmon, jeśli będzie domena bestiales.pl to możemy założyć milion aliasów przed tą nazwą.

Gomall - nie szalej.
A i tak widać, że bestiales.pl najbardziej wszytkim odpowiada
więc ja już problemu w ogóle nie widzę.

Myslą, że samo bestiales jest prostsze, ale ma poważny z mojego punktu widzenia mankament. Nie wiadomo CO TO ZA BESTIALES!!!!! Może Vectras, Astras, Corsas, lub nie daj Boże fiatos, Citroenos lub Ladas!!!!
Dodajmy podstawowe słowo OMEGAS coby nie pozostawiać wątpliwości, lub OMEGA, żeby łatwiej trafić na wyszukiwarce mógł poszukiwacz kontaktu z tak szacownym gronem.
Pozdrawiam, Janusz

Janusz to jest troche inaczej bo jak bedziemy mieli domene bestiales.pl to do niej bedziemy mogli sobie dolozyc co bedziemy chcieli
Cytat:
Gomall Wysłany: 2003-04-15 07:47:18

Dokładnie Salmon, jeśli będzie domena bestiales.pl to możemy założyć milion aliasów przed tą nazwą.

nawet los.januszos.bestiales.pl

Właśnie, punktem zaczepienia jest bestiales.pl a co tam zaczepimy to kwestia zdrowego rozsądku (kiepsko to widze........ )

osobiście też jestem za tym aby jednak OMEGAS było w adresie ale oczywiście dostosuję sie do większości.

mi też się wydaje że w samej treści adresu powinna być Omega ,bez względu na formę i możliwości milionów aliasów

a więc sprawa jest prosta rezerwujemy domenę bestiales.pl a stronka będzie miała adres www.los.omegas.bestiales.pl albo www.omegas.bestiales.pl i po sprawie

Pozdrawiam

Witajcie
Ja jestem za nazwa www.omegas.bestiales.pl .
Pozdrowka
Arek

Wszystkich nowo przybyłych informuję, iż jesteśmy posiadaczami własnej domeny "bestiales.pl".

Funkcjonują już 3 adresy :
www.Los.Omegas.Bestiale.pl
www.Omegas.Bestiales.pl
www.Bestiales.pl

do wyboru do koloru

adresy są narazie przekierowane na istniejącą stronę....ale to inna bajka

Pozdrawiam