Gass to zło?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gass to zło, ale szybsze od C36get

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2007-02-23 22:00:28 ]

Wysłany: 2007-02-23 21:57:18
Gass to zło, ale szybsze od C36get

Hehe, szybsze powiadasz, kupiłeś już?
100-200 17 sekund i to ma być szybciej?

Lotus robi ten dystans w około 13-15 sekund
Oj widzę, że kolega nie kaman o lotusie co nieco i się podnieca.

ALE FAKT GAZ TO ZŁO.

Takie pieknę aluminiowe i podrasowanym silnikiem.
Śmiech na sali. Najpier sprawdź a potem się śmiej.

Nie sadziłem, że to prawda co piszę mi inni ludzie, ale się chyba nie mylili.

Wstaw lepiej jakis inny link do auta co naprawdę będzie szybsze od lotusa.

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-02-24 08:00:25 ]

oooo, widzę, że nacisnąłem kolegę na czuły punkt

310 km/h to jest wolniej od lotusa?

który lotus robi 200 km/h w 13-15 s?
ten z katalogu?

bo chyba ten z Poznania jakoś tak nie przyspiesza/przyspieszał

EOT. bo jeszcze komuś żyłka pęknie

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2007-02-23 22:29:12 ]

Czuły punkt, mój? Który mam ich wiele wymień choć jeden?
A potwierdzę.

A te S8 to twoje?

A co mnie lotus z poznania obchodzi?
To jakis wyznacznik jest czy co?
Wiesz obejrzyj sobie jedn film z lotusem, który?
Sobie znajdź, potem wejdź na forum i napisz licznik w lotusie przekłamuje bardziej niź w audi s8... i pisz pisz ...
Dynda mi to.

ps. Lotus nie jeździ bo będzie to tona szpachli i zupełny szrot.
Pasuje, odpowiada?

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-02-23 22:43:29 ]

Nawet jeśli jest szybsze , to trzeba zauważyć że jest dłubnięte i znacznie nowsze od Lotka, a w dodatku naszpikowane systemami, czyli do d..y!!!
Omega Lotus to moc, w najczystszej formie!!! Bez systemów i fszechobecnych komputerów!
Omega to Omega i nie ma to tamto!!!

Fajny filmik
Ale PiotrS&Lotus Entertainment zrobi lepsze

Cytat:
2007-02-23 23:19:40, arielka pisze:
PiotrS&Lotus Entertainment zrobi lepsze

wierzę.
i mam nadzieję zobaczyć wersję live

...jeszcze słowo do wszystkich podniecających się "200 robi w tyle-a-tyle", "pójdzie szybciej od" etc...

po co?
szukacie fun? Mogę zorganizować pół godzinki na porządnej motolotni, z wersją "hardcore" gratis. Ew. 15 min na "bajku" z gościem, co niechętnie używa obu kół jednocześnie. Jeśli po takiej zabawie chętny ustoi "na własnych nogach", stawiam browar

Cytat:
2007-02-23 22:15:40, PiotrS pisze:
Wysłany: 2007-02-23 21:57:18 Gass to zło, ale szybsze od C36get Hehe, szybsze powiadasz, kupiłeś już? 100-200 17 sekund i to ma być szybciej? Lotus robi ten dystans w około 13-15 sekund Oj widzę, że kolega nie kaman o lotusie co nieco i się podnieca. ALE FAKT GAZ TO ZŁO. Żenada S8 nie jest szybsze od lotusa. Takie pieknę aluminiowe i podrasowanym silnikiem. Śmiech na sali. Najpier sprawdź a potem się śmiej. Czemu ma służyć ten post o super szybkiej zagazowanej S8? Czyzby S8 miało juz gas zamontowny? Jakieś zlecenie do wykonania? Nie sadziłem, że to prawda co piszę mi inni ludzie, ale się chyba nie mylili. Wstaw lepiej jakis inny link do auta co naprawdę będzie szybsze od lotusa.

coś się tak zjeżył
normalnie nie poznają kolegi
nie stresuj się tak - przecież lotus i tak jest najszybszy (bo to w sumie A)

relax

tak odnosnie roznych-mierzy to zawsze jest blad pomiaru i nie da sie tego przeskoczyc, jedno to jest blad samego urzadzenia, dwa to jest blad odczytu (przy analogicznych urzadzeniach, przy cyfrowych trudno zle odczytac ) Szkoda ze nie da sie stworzyc urzadzenia do pomiaru bez bledu, bo sam jestem ciekawy z jaka predkoscia sie poruszam. Nawet GPS mi tego nie da, bo sam ma blad

Piotrek a według mnie to nic innego jak zazdrość, pokazać piotrowis że są szybsze fury niż lotus, kurde faktem jest że są, nawet odżutowce szybciej latają, a takich audi w polsce jest w sroc i każdy se może takie audi mieć nawet ferdek kiepski jak se biznesa rozkręci z waldusiem, a i tak wszyscy mażą o lotusie, a masz go tylko ty tu kończe swój wywód bo cóż do tego można dołożyć

pozdrawiam zapatrzony w lotusa cmatt

Pewne rzeczy się robi po to aby poznać reakcję innych ludzi.
90% pisania to szum informacyjny, który czasami jest potrzebny aby wyciagnąć te 10%. Zwykle się udaje. .

PiotrS, daj na luz, i tak Lotek będzie zawsze Lotkiem, Niech cwaniaki się pochwalą za 10 lat swoją Audicą ile jest warta, a Ty podaj im cenę swojego auta, wtedy to chyba 10 takich S8 kupisz.
Jak się trochę uporam z remontami, to będę szukał czegoś i będzie nas dwóch, no chyba że wcześniej znajdę LS-a, to odpuszczę i zrobię mały samolot, ale niestety w budzie B, bo łatwiej go będzie tam zaadoptować.

Marios tak zrobię!
Czekam na twoje cudo.

Cytat:
chyba że wcześniej znajdę LS-a, to odpuszczę i zrobię mały samolot, ale niestety w budzie B, bo łatwiej go będzie tam zaadoptować.

Drugiego LSa trzymaj dla mnie (najchętniej LS7 ale LS2 też nie pogardzę )

gdyby ktoś szukał LS-a to polecam mojego:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168432352

LS7 też mam ,ale 8 to nowsza konstrukcja i bez elektroniki .Czysta moc

Cytat:
2007-02-23 23:38:15, 7gsi pisze:
Mogę zorganizować pół godzinki na porządnej motolotni, z wersją "hardcore" gratis. Ew. 15 min na "bajku" z gościem, co niechętnie używa obu kół jednocześnie. Jeśli po takiej zabawie chętny ustoi "na własnych nogach", stawiam browar

Nie tam żebym się podniecał, kto czym, jak drogim i w ile przyśpiesza od 100 - 200km/h, ale z Twojej propozycji chętnie skorzystam (najchętniej z obu ), powiedz gdzie, kiedy i za ile

Też latam "bajkiem" i ćwicze z tym 1 kołem, ale jeszcze dość chętnie opada więc to może być nawet wyprawa edukacyjna choć jak wiadomo to "trening czyni mistrza" ale trochę teorii w praktyce się może przydać

Cytat:
2007-02-25 18:44:49, eron pisze:
Nie tam żebym się podniecał, kto czym, jak drogim i w ile przyśpiesza od 100 - 200km/h, ale z Twojej propozycji chętnie skorzystam (najchętniej z obu ), powiedz gdzie, kiedy i za ile

zapraszam do Szczecina
szkoła koła każdy termin byle bez sniegu
latanie latem.
szczegóły priv

Dzięki Mega za chwile śmiechu.

Miał być show, a wyszło jak zawsze.
S8 i 17 sekund

Mój strucel 100-200 km/h robi w 15 sekund, bez kilku setnych.
Lotus spokojnie schodzi do 13s

Słowem to eLPiDżi w S8 to porażka, szkoda auta. Chyba że ten typ tak ma....
310 to pewnie realne 270 w tym Audi.

[ wiadomość edytowana przez: boogie dnia 2007-02-27 13:43:09 ]

270km/h to tez ladna predkosc

Boogi nie przesadzaj.
Lotus robi od 0-200 w około 17 sekund, przyjmijmy 16-18 - real dane fabryczny testy czy co chcecie.
Lotek zrobi 100-200 w około 12-14 sekund.

Ja robię 0-200 (u mnie tu licznikowe) w około 24 czyli 23-25.
Myslę, że realne jest około 25-26.
Czyli od 100 do 200 jak dobrze się nakręce będzie to około 18 sekund (licznikowe). Osiągi mam ciut lepsze niż Ty, więc musi być prównywalnie.
A jak widać na filmie od 100-200, w 17 s audi nie jest to żaden wyczyn,

......czyli gaz to zło.

To tu już pastwie się.

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-02-27 18:32:34 ]