Tuning...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedys pewne osoby sie smialy z tego ze ja kleilem malucha na pianke i szpachle a co powiecie otym?
tuning

To, że ma jedyne w swoim rodzaju auto, a Ty miałeś zasranego gówno wartego sralucha, który pozostanie tylko sraluchem!!!

PS. W Krakowie powstał swego czasu Mercedes SLR... jakoś pół roku przed swą światową premierą.

dokładnie z merola sl

aż sie wierzyć nie chce miał koleś cierpliwość...
ale ciekawi mnie jak z takiej jednolitej bryły odciął później poszczególne elementy (np. maske) zeby sie otwierały. To musiała być trudna robota

Pozdr.

Ten gościu to garncarz ,a nie blacharz

Ciekaw jestem tylko jak głęboko wszedłby but gdyby kopnąć w ten "samochód"

hehe niewiem ale napewno niechcialbym byc w tym aucie podczas stluczki albo wypadku

Cytat:
2008-05-30 16:27:51, patrykowski pisze:
hehe niewiem ale napewno niechcialbym byc w tym aucie podczas stluczki albo wypadku

Podczas stłuczki, albo wypadku samochodowego to najlepiej jest w domu swym siedzieć 20 km od najbliższego wypadku. Nic nie wymyśliłeś mądrego.
A ten merc z Krakowa to był SLR.

Cytat:
2008-05-30 16:27:51, patrykowski pisze:

ale dlaczego? przecież pod tą pianką jest normalna karoseria na normalnym podwoziu. wypadek jak wypadek.

Pozdr.

Cytat:
2008-05-30 17:33:19, piotr_ek pisze:
Podczas stłuczki, albo wypadku samochodowego to najlepiej jest w domu swym siedzieć 20 km od najbliższego wypadku.

a ty jak zwykle czepiasz sie byle gowna i jestes jeszcze bardziej zrzedliwy niz jakis mochorowy beret ,niczym ci dogodzi niemozna

Cytat:
2008-05-30 21:33:00, patrykowski pisze:
a ty jak zwykle czepiasz sie byle gowna i jestes jeszcze bardziej zrzedliwy niz jakis mochorowy beret ,niczym ci dogodzi niemozna

Jak bym wiedział, że się przewrócę to bym se usiadł!!! Już jeden kolega (zwiał na drugą stronę ziemi) próbował udowadniać, że grubość plastiku w zderzaku ma wpływ na bezpieczeństwo... tylko jakoś nie zauważył, że we wszystkich współcześnie produkowanych autach zderzak pełni rolę ozdobnika i nic więcej.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-05-30 21:59:01 ]