54. Rajd Wisły 14-15.09.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto się wybiera na prolog albo na dzień rajdowania, dnia następnego??
I jeszcze na które z zamieszczonych na mapie OS'ów się najlepiej wybrać - pytanie do mieszkanów okolic Cieszyna, Skoczowa
--- mapa.pdf ---

byłem właśnie na chwile, mijałem kilka ładnych rajdóweczek

My jedziemy zobaczyć jak junior se radzi i przy okazji wspomóc psychicznie inne rwd . Nie ukrywam że zależy mi na oglądaniu w akcji ladnej sobocina
Jedzie parę malców więc będzie co oglądać...
Z odcinków to zamarski byly fajne pod warunkiem że nie zmienili trasy

My właśnie z Piotrkiem wrocilismy z prologu, bylo fajnie fajna trasa, malany dawaly rade Soga zdazyl zrobic swojego, no i pogoda dopisala swietnie, wszystko byloby cool gdyby nie polskie drogi

no to czekamy na fotencje.

fotorelacja:

wezwałem policje, przyjechało dwóch typów i stwierdzili że felga jest prosta i nic na drodze nie leży no żesz qrwa, we wtorek jest z pismem kierującym ich na badania okulistyczne w komendzie w Żorach

o przynajmniej nie jestem sam jak jezdze do olkusza to ciagle takie przeszkody mijam, drogowcy chyba maja w du... to ze to jest niebezpieczne i zostawiaja gdzie popadnie takie niespodzianki :/ :/ :/

no a jest krzywa
nieuzasadnione pretensje przez to że komuś wycieraczka z samochodu wypadła ojjj... piter piter

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-09-15 15:47:39 ]

następny do okulisty

Jakby się tak moja alusia w kaszlu skrzywiła, to kazałbym im najpierw licytowac takie tydzień na allegro tak jak ja to zrobiłem, a potem pół dnia stracic na czyszczenie i malowanie. Chamy

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2007-09-15 16:26:00 ]

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2007-09-15 16:28:20 ]

Łada jest przeostra A co to za malczanek tam schowany za bramą???

jakiś klasyk po całośći, tylko tyle udało mi się sfotografować, bo na placu 3 psy, kamery i ch... wie co jeszcze

Byly tylko 3, no, może 4, powody żeby oplacalo się być na oglądare:
1. Sobocin/Niewiarowski
2. Junior/Martynek
3. Grondal/Kwiecień
4. Sosnowski/Kowalik
Lada rządzi! Piękne boki panowie i tak trzymać, bez aut z rwd rajd bylby taki sobie. No może przesadzam bo dzialo się dużo a dzwony czy przestrzelenia to po kilka na odcinku ale jeśli chodzi o trasę i obsadę to ta Wisla nie umywa się do starej salmopolskiej Wiselki

rajd nawet nawet. łada ładne boki pokazywała. maluchy robiły większe szamieszanie niż mocniejsze od nich ośki. kilka przestrzeleń i astra i kadett ładny dzwon zaliczyła. mogło być więcej tylnonapędówek. ale ogólnie spoko rajd

ja też dzisiaj bylem na chwile. Widzialem Was Dawcy tzn Wasza fure Ogolnie tak jak pisza poprzednicy maluchy i łada rządzą. Miejmy nadzieje, ze tak jak zapowiada organizator w przyszlym roku Rajd Wisly bedzie taki jak kiedys. Pozdro!!

Cytat:
2007-09-15 19:51:07, Spawn_ad pisze:
Widzialem Was Dawcy tzn Wasza fure

Hehe trzeba bylo kartke zostawić za wycieraczką Furka wytrzymala i to nas cieszy ale zobiliśmy zaledwie 120km za 60zl No ale prawie non stop 100-120 na h to mial prawo trochę spalić

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2007-09-15 20:55:21 ]

krótko&szybko z youtube - junior.

stałem na tym zakręcie

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2007-09-18 15:50:02 ]