[k] Audi c4 /a6 , omega b -kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś coś wie/ma wartego polcenia (stan bdb,lub idealny -a nie takie szroty jakie oglądałem do tej pory ;/), tylko benzyna lub benzyna/gaz.
do ok12tyś zł

PILNE

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Bierz omege.tył napęd i jest równie bezawaryjna jak audica z czego do omegi części są mniej więcej na tym samym poziomie cenowym co do audi

napisz jeszcze ze nie gnije

zadzwon pod 605100645
kolega ma cos takiego na sprzedaż. Białe kombi z sekwencyjnym gazem, nie pamietam jaka pojemność. Wiem że ostatnio wymieniał chyba hamulce i jakieś gałki z przodu bo sam po nie jezdziłem. Ale nie pamietam w jakim dokladnie stanie jest samochod, bo dawno go z bliska nie widzialem. Wiem ze sluzy do jazdy na codzien i pelni role samochodu typu kombi czyli czesto cos nim wozi
pozdro

Cytat:
2007-09-19 23:10:11, Koniu pisze:
zadzwon pod 605100645 kolega ma cos takiego na sprzedaż. Białe kombi z sekwencyjnym gazem, nie pamietam jaka pojemność. Wiem że ostatnio wymieniał chyba hamulce i jakieś gałki z przodu bo sam po nie jezdziłem. Ale nie pamietam w jakim dokladnie stanie jest samochod, bo dawno go z bliska nie widzialem. Wiem ze sluzy do jazdy na codzien i pelni role samochodu typu kombi czyli czesto cos nim wozi pozdro

pisałem o audi :]