Do warszawiakow..interfejs lpg potrzebny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos posiada interfejs usb do instalki lpg i moglby mi na kilka dni wypozyczyc? nie chodzi o oszczedzanie na zakupie..ale potrzebuje tego w miare pilnie i chce w ogole zobaczyc przed kupnem czy to zadziala...(wszystko jedno do jakiej instalki intrfejs chociaz gdyby byl do elpigazu to w ogole malina)

no ja mam ale to raczej nie warszawa

Cytat:
2007-09-23 19:06:27, qbaj pisze:
czy ktos posiada interfejs usb do instalki lpg i moglby mi na kilka dni wypozyczyc? nie chodzi o oszczedzanie na zakupie..ale potrzebuje tego w miare pilnie i chce w ogole zobaczyc przed kupnem czy to zadziala...(wszystko jedno do jakiej instalki intrfejs chociaz gdyby byl do elpigazu to w ogole malina)

Qbaj, napisałeś tak, ze nie wiem o co biega.
Czy nie wystrczy RS232 od strony interfejsi i USB od strony kompa?

a masz jakis soft? Bo interfejs mam do elpigazu na usb

Cytat:
2007-09-24 09:27:31, Dominik_Olechnowicz pisze:
a masz jakis soft? Bo interfejs mam do elpigazu na usb

nicolaus 2004

pozyczysz? (a w ogole to ty chyba ze szczecina byles?)))

Cytat:
Qbaj, napisałeś tak, ze nie wiem o co biega.
Czy nie wystrczy RS232 od strony interfejsi i USB od strony kompa?

od strony interfejsu nigdy nie ma RSa to sa takie zlacza waflowe dwa rzedy po 4 piny (najczesciej) natomiast od strony PC moze byc albo RS albo usb..tylko ze wiekszosc wspolczesnych laptopow ma juz tylko usb

Jak nie zepsujesz to ci pozycze za bronka Mozesz w srode podjechac bo dzis i jutro nie moge, no chyba ze jutro do 15. Soft mam do Leonardo jakis, moge ci podeslac na maila.

jak kcesz kuba to zapraszam usb-> 2x4piny

Cytat:
2007-09-24 19:19:32, Kula69 pisze:
jak kcesz kuba to zapraszam usb-> 2x4piny

dzieki..juz z dominikiem sie dogadalem...jesli nie zmieni zdania to wezme od niego...ale bede mial w pamieci twoja propozycje