Jakie sprzegło do silnika ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jak w temacie z góry przepraszam że być może niedokładnie szukałem. jednak obecnie mam sporo innych zajęć a essa dopadły problemy ( wyciek płynu) jakoś to domecze aż mechanik znajdzie chwilkę
ale najgorsze ze sprzegło sie kończy - już sie slizga
teraz tak autko wg vin to 11 96 (wf0nxxgcants1371
a z tego co sie dowiedziałem ( pomimo braku czasu)
to do 04/97 tarcze były o srednicy 220 mm
a po kwietniu 97 210mm -
proszę zatem wszystkich majacych chwilkę o pomoc w okresleniu jakie sprzegło jest mi potrzebne

Cytat:
2007-09-19 21:33:31, le-mar pisze:
witam jak w temacie z góry przepraszam że być może niedokładnie szukałem. jednak obecnie mam sporo innych zajęć a essa dopadły problemy ( wyciek płynu) jakoś to domecze aż mechanik znajdzie chwilkę ale najgorsze ze sprzegło sie kończy - już sie slizga teraz tak autko wg vin to 11 96 (wf0nxxgcants1371 a z tego co sie dowiedziałem ( pomimo braku czasu) to do 04/97 tarcze były o srednicy 220 mm a po kwietniu 97 210mm - proszę zatem wszystkich majacych chwilkę o pomoc w okresleniu jakie sprzegło jest mi potrzebne

Z nr VIN wychodzi że Twój ESSI jest z 12/96 , skrzynia MTX 75 podaj te dane slawasowi to Ci poda jakie sprzęgło.

Ja mam Luk'a, bardzo dobrze sie sprawuje(10 tys km zrobione-głównie jazda mieszana)

rozumiem że to na końcu numeru to cyfra 8??

jeśli tak to auto masz z 11/96 i skrzynię IB5 - więc zwykłą
w taki wypadku masz jeszcze sprzęgło o średnicy 220mm