MotoNews.pl

Chopina Vołowina...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak właśnie wygląda moje ałto:

super

podoba mi się

A gdzie wcięło wycieraczki reflektorów??

Cytat:
2007-10-01 00:27:04, Kolber7 pisze:
super podoba mi się

Lizus ! ( normalnie to wszystkim opowiada że nie ma ładniejszego i lepszego auta na świecie niż jego męczydres...a tu nagle....)

przecież nie napisałem, ze jest ładniejszy niż męczydres

ma ciut inny styl, ogólnie zawsze mi się volvo podobało, z kombików chyba najbardziej to

eeee wycieraczki mnie ukradli

Ejże, napisz no waść więcej... Ile dałeś, co masz a czego nie masz itp. szukam obecnie właśnie czegoś takiego (starsza seria 900 lub nowsza 90 też moze być )

Przecież Chopin się już dawno chwalił bardziej konkretnie, teraz tylko fotki trzasnął

PS. Jacenty jakoś Cię nie mogę nigdy w Suwałkach przydybać
Gdzie Cię najłatwiej można złapać i w jakich godzinach ?

Zajebisty samochód ja właśnie na taki choruje po espero kupuje taką właśnie furke

eh, Panowie - wcale nie jest tak różowo... auto mocno niestabilne na nierównej drodze - chyba dlatego, że jest zwyczajnie małe (mocno mniejsze z tyłu od espero), twarde zawieszenie (na równej drodze idzie co prawda jak po szynie), no i jakieś dobne pierdoły (prawy xenon czasem nie świeci, coś tam stuka w zawieszeniu ostatnio).

Ogólnie zmiana nie jest warta wywalenia 5-6 razy tyle co za espero

Cytat:
2007-10-01 20:06:18, elChopin pisze:
auto mocno niestabilne na nierównej drodze

Jakie masz w nim opony? Chodzi o szerokość.

Cytat:
2007-10-01 20:06:18, elChopin pisze:
eh, Panowie - wcale nie jest tak różowo... auto mocno niestabilne na nierównej drodze - chyba dlatego, że jest zwyczajnie małe (mocno mniejsze z tyłu od espero), twarde zawieszenie (na równej drodze idzie co prawda jak po szynie), no i jakieś dobne pierdoły (prawy xenon czasem nie świeci, coś tam stuka w zawieszeniu ostatnio). Ogólnie zmiana nie jest warta wywalenia 5-6 razy tyle co za espero

elChopin a przesiadłbyś się teraz spowrotem do Espero ??? Czy może zastanawiasz się jak mogłeś czymś takim jeździć jak cię mija Espero ?

Fajna

Tylko ten panel centralny taki pusty i mało nowoczesny, choć może to i dobrze.

Miodzio... Fura jak marzenie... Gratki...

Dicer dzięki za linka, musiałem nie zuważyć posta . A nie widzisz mnie bo jestem nieoklejony Moje espero jest granatowe, bez kołpaków, trochę nadżarte, nadtłuczony klosz przedniego kierunku od pasażera, boczne kierunki okrągłe. Nr rej zaczyna się na BS 11....., nie wiedziałem że jesteś w okolicy jeszcze. jakby co, pisz na priva.

naprawdę odnośnie Espero ma raczej same miłe skojażenia i gdyby nie rdza to jeszcze bym nim długo pojeździł. Niemiałbym problemu żeby spowrotem się do niego przesiąść - chodzi mi głównie o to, że za X razy więcej kasy - nie ma się odpowiednio X razy więcej radości.

A z oponami to dobry trop - są tam jakieś nieseryjne 225 Goodricha, więc może jakbybyłby 205 jak w instrukcji to pewnie byłoby lepiej. Na forum volvo V40 doradzają mi montaż szpery ale to jakieś 5k - więc sobie odpuszczę...

Cytat:
auto mocno niestabilne na nierównej drodze -

u mnie to samo, opony 195/55/15

Cytat:
2007-10-02 12:42:14, elChopin pisze:
A z oponami to dobry trop - są tam jakieś nieseryjne 225 Goodricha, więc może jakbybyłby 205 jak w instrukcji to pewnie byłoby lepiej.

Zmień na max 205.
Ojciec miał w beemce 225, to jak byłem u rodziców i przejechałem się nią to byłem w szoku ,że to w ogóle się drogi nie trzymało. Po zmianie na 205 jak ręką odjął.

super mi sie podoba