MotoNews.pl

Uniwersalny podłokietnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Choruję na podłokietnik do mojej lantry są różne uniwersalne na allegro może ktoś z was testował i może się wypowiedzieć jak to się spisuje??

podłączam sie - tez jestem ciekaw jak to sie ma do poniacza?
moze faktycznie ktos juz montował - prosimy o podzielenie sie informacjami

Witam, jakoś ta sprawa z podłokietnikiem źle mi się kojarzy a to, dlatego że do mojego starego samochodu, którego jeszcze mam (Ford Sierra92r.2,0+LPG,) kupiłem podłokietnik ze schowkiem taki na stelażu z TESCO mniej więcej za 70zł.O takich funkcjach jak ma ten w mojej (Sonacie 97r.2,0+LPG).
Panowie nie kupujcie nic do samochodu z takich sklepów podłokietnik pięknie się prezentował po miesiącu od słońca oraz nocnych wilgoci (rosa) (samochód stoi pod chmurką) po prostu zaczął się rozpadać pokrycie zaczęło się marszczyć odklejać a tam
Gdzie powstały fałdy i zmarszczki szybko się przetarł wiec wymontowałem go pozostały otwory montażowe po tym kalectwie pyzatym podczas całej dwu miesięcznej eksploatacji problem był z jego stabilizacją gibał się na boki od fotela do fotela strach było się oto faktycznie bezpiecznie oprzeć.Więc może coś innego np.z Allegro.tak na marginesie to ktoś wystawia ten sam podłokietnik na Allegro za mniejsze pieniądze link do aukcji jest tutaj. Pozdr.

url http://www.allegro.pl/item243570538_podlokietnik_do_kazdego_samochodu_najtaniej_.html

[ wiadomość edytowana przez: eptita dnia 2007-09-20 19:17:35 ]

Ja ze swojego podlokietnika jestem bardzo zadowolony (kupiony w sklepie motoryzacyjnym jakies 1,5 roku temu za 60 zl) nic sie znim nie dzieje . Jest naprawdze przydatny i wygodny polecam!!!

darek 2110 - jak wyglada twój podłokietnik - mógłbys dać jakies foto. jak z montażem? - nie było problemów.....