Pytanie o wrak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurcze mam problem znalazłem na jednym z osiedli fajnego maluszka rocznik mniej więcej 70 lata beżowe wnętrze chyba już 650ccm. Stan jak to maluch który stoi przynajmniej rok. Ale nie jestem w stanie określić kto jest właścicielem. Kupiłbym go chętnie pewnie i tak nie ma OC. Jak dojść do właściciela? Pozostawianie kartek za wycieraczką nic nie daje. Acha czy to numery kieleckie KIX ####?

Popytaj w blokach dookoła, jeśli się nie uda pozostaje uśmiechnąć się do znajomego - policjanta

dokłanie popytaj sie wiary z pod tego bloku, najlepiej jakiś starszych osób, podejdz powiedz ze jesteś pasjonatem maluchów i szukasz właściela tego autka

KIX to oczywiście numery z kieleckiego jeśli auto stoi w Krakowie i numery zaczynają się od cyferek 65xx to autko będzie gdzieś z pod Miechowa.

Jak Ci się nie uda namiary na jeszcze jednego

Cytat:
2007-09-29 01:49:49, enes pisze:
KIX to oczywiście numery z kieleckiego jeśli auto stoi w Krakowie i numery zaczynają się od cyferek 65xx to autko będzie gdzieś z pod Miechowa.

O czymś nie wiem ? - Miechów przyłączyli do Kielc ...
Mnie się wydawało , że tablice Miechowa to KMI ....

Mowa o starych czarnych tablicach przecież wyraźnie pisze KIX.

Już wiem że auto jest na małopolskich tablicach z GMINY CHARSZNICA. Tutaj znalazłem. A poszukiwanie bez owocnie trwają