| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2007-09-27 13:33:49 Panowie,
czy macie jakiś sposób na otworzenie przedniej maski w Scorpio 2,9l ? Najprawdopodobniej wypięła się linka i nie można otworzyć przedniej maski! Serwis rozkłada ręce - jedynie chcą ciąć grill aby dostać się do zatrzasku! Ale wg mnie to głupota i dodatkowe koszty! Proszę o pomoc! Dzięki z góry Jarek |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2007-09-27 14:13:32 Tylko z kanalu patrzec, probowac cos zrobic, jakims pretem siegac... innej opcji nie ma |
RemikGT Sympatyk FEFK Było EVO-jest RS2300 ... Leszno | 2007-09-27 14:44:13 jedz do innego serwisu i tyle,hmm a moze odgięcie maski?
oczywiscie zartuję |
bolid20 Essi Mk VI Bulowice | 2007-09-27 14:58:12 czytając temat tego wątku nasuneło mi sie: Sposób na... Blondynkę
sory za ot ale nie mogłem się powstrzymać |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2007-09-27 20:28:07
Spoko, dzięki za poradę, bo właśnie tak zrobiłem jak radzisz i nie mam tu na myśli odginania maski. W znajomym serwisie Forda Auto-Watin w Jelonku, panowie odstrzelili kawał dobrej roboty i dali radę Żeby dostać się do zamka, musieli zdemontować zderzak i grill, ale nic nie musieli ciąć.
I tu pozdro dla p. Artura J., który wszystko pięknie poprowadził! Także auto sprawne i...wreszcie mogłem dolać płynu do spryskiwaczy Hehe...
Pozdro Jarek |