MotoNews.pl

Moze kto pomoze?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam chcialbym poddac waszej ocenie mojego poldzia,tylko nie wiem jak zamiescic na forum jego zdjecia,niech ktos pomoze!!!moge wyslac mailem zdjecia i zamiesccie je bo ja nie mam glowy do siedzenia nad kompem jak mi cos nie wychodzi

Fajny ale ja swiatelka bym podmalował pod kolor bryki te niebieskie jakos mu nie pasuja...a co do fotek to przecierz sa w profilu

tak,ale jesli zamiescilbym je na forum to wiecej opini uslysze,prawda?ele moje zdolnosci odnosnie komp.sa lekko powiedziawszy wielkie inaczej grzebanie przy kompie nie kreci,brakuje tego cos!,moze to to ze nie ma prz tym mozliwosci upaprania rak?

za przednie swiatła, to przy pierwszej kontroli masz dowód w plecy

jezdze tak juz polroku,i jakos idzie chociaz ostatnio spedzilen na komedzie dwie godziny ale puscili widac jeszcze nie trafilem na upierdliwego psa.

zdjecia mozesz wyslac na voyteck2@interia.pl a ja je wstawie.

no jestem bardzo wdzieczny

Wiesz co estetycznym okiem kobiety ten niebieski do czerwonego a wlasciwie bordowego pasuje jak dziura do mostu, znaczy sie wcale nie pasuje. Poza tym ladne felgi.
Polecam Biale lampy z przodu i z tylu takie jak sa u OLa duzo lepiej poz wzgledem estetycznym samochodzik by wygladal.

Venus

hmm........mialem biale z tylu ale cos mi odbilo i przerobilem je na niebiesko tak tez myslalem ze zrobie blad

Cytat:
2003-06-27 10:19:38, Venus pisze:
Wiesz co estetycznym okiem kobiety ten niebieski do czerwonego a wlasciwie bordowego pasuje jak dziura do mostu, znaczy sie wcale nie pasuje. Poza tym ladne felgi.
Polecam Biale lampy z przodu i z tylu takie jak sa u OLa duzo lepiej poz wzgledem estetycznym samochodzik by wygladal.

Venus

A ja nie bede podwazal zdania eksperta

ale te lampy to jeszcze da sie przebolec,najgorsze jest to ze stracilem przedni zdezak z c+ na ogonie kamaza ,ogladanie sie za panienkami ma szkodliwy wplyw na motoryzacje

MOowisz eksperta... To jeszcze w ramach madrzenia sie moglby kolega sobie biale kieruneczki strzelic i juz w ogole byloby miod malina.

venus

Cytat:
2003-06-27 10:32:03, alan_milutki pisze:
ale te lampy to jeszcze da sie przebolec,najgorsze jest to ze stracilem przedni zdezak z c+ na ogonie kamaza ,ogladanie sie za panienkami ma szkodliwy wplyw na motoryzacje

To jaki problem kupic nowy?? wycieczka na gielde i za niewielkie pieniadze napewno wrocisz do plusowego zderzaka.
A nastepnym razem zanim bedziesz sie ogladal za spodniczkami pomyslisz o zderzaku.

venus

no niby to nie problem,nie wiem jak u ciebie,ale np,w glieicach cena zdezaka do c+ to wydatek zedu ok 250-300pln do tego pomalowanie +/- 200 no i calkiem niezla sumka,prawda?a tu juz WARTA puka do dzwi i niesie nowe OC takze na razie zostaje zwykly

sorki za orta,chodzilo mi o gielde w gliwicach

To tym bardziej pomyslisz zanim sie znowu bedziesz ogladal A to na co sie dlugo czeka lepiej pozniej smakuje.

PS Chodzi tylko i wylacznie o samochod.

Venus

Cytat:
2003-06-27 10:40:09, alan_milutki pisze:
sorki za orta,chodzilo mi o gielde w gliwicach

Z boku jest przycisk do edycji posta...

Jak dla mnie wszystkie klosze mogły być białe - do ciemnego koloru to pasuje cacy. Cociaż tył mozesz zrobić cerwony... To jakie ty wreszcie masz zderzaki? Bo gładki tył jest ładny - faktycznie na przód pasowałby plusowski - nie ma jak komplet Zapytaj sie na giełdzie czy by ci nie zamienili carowskiego na plusowski - słyszałem że tak da sie zrobić - w końcu starych poldów mniej sie kradnie...
Co dalej - Siatka w atrapie - czarny mat, halogeny są ok (dolne można dać nowe - bo sdą troche bure) , felgi (oba komplety) OK.

[ wiadomość edytowana przez: OLO dnia 2003-06-27 11:39:36 ]

i wlasnie juz mnie uswiadomiono ze dalem ciala co mi odbilo zeby biale lampy z tylu pomalowac na niebiesko musze sprobowac czy ta farba sie da zmyc