MotoNews.pl

Czarne kołpaki do Espero. Będzie wiocha czy tylko wioseczka?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie gdzieś zgubiłem jeden kołpak i tak sobie myślę, coby nowy komplecik obstalować. I właśnie o czarnych pomyślałem ale jakoś allegro milczy na ten temat.

Jak myślicie. Będzie to jakoś wyglądało jakbym przypadkiem znalazł takie? Raczej w macie a nie połysku to widzę.

Pieprz kołpaki

Jeździj bez, auto lepiej wygląda

Cytat:
2007-09-26 17:18:29, Zoltar pisze:
auto lepiej wygląda

Zardzewiałe felgi idealnie współgrają z zardzewiałymi programi, nadkolami i drzwiami.

Dobre podsumowanie

Cicho zolti bo ja w złomgunie też mam ognisko rdzy od początku! Będę musiał zderzak tylny zerdzić, aby pasowało.

Zerdzić, mocne

Musze o Espero zadbać, wczoraj mocniej skatowane widzieć na własne oczyska okazje mieć miałem

Cytat:
2007-09-26 17:50:54, Zoltar pisze:
Zerdzić, mocne

Co Ty jarasz...?

Wywar z koreańskiej korozji zią

Cytat:
Zerdzić, mocne

Musze o Espero zadbać, wczoraj mocniej skatowane widzieć na własne oczyska okazje mieć miałem

-----------------
Zbieram na GSX-R...

Kompletuję graty do turbienia...

hmm... zoltar, my sie wczoraj widzielismy, chyba nie chodzi ci o mojego

na espero dosc dobrze wygladaja kolpaki discovery z alledrogo..myslalem ze to wioska bo sa a la alusy ale po przymiarce wyszlo ok wiec kiedys nabylem..moim zdaniem znosnie

Cytat:
moim zdaniem znosnie

Znośne
Toć to alusy dla ubogich. Inną podobną opcją są kołpaki udające tarcze hamulcowe!
Jak już dekle to jakieś gładkie i subtelne, a'la oryginały.

Cytat:
2007-09-26 19:27:59, piotr_ek pisze:
Znośne Toć to alusy dla ubogich. Inną podobną opcją są kołpaki udające tarcze hamulcowe! Jak już dekle to jakieś gładkie i subtelne, a'la oryginały.

daj przyklad jakis madralo bo ja szukajac kolpakow te wychodzilem z tego co ty wniosku..ale jakos nie znalazlem..a te o ktorych mowie sa znosne i juz espero ma wypukla felge i one dobrze pasuja..a ze cos takiego to alusy dla ubogich to akurat prawda..tyle tylko ze taki trend sie teraz w kolpaksach wytworzyl ze 90% kolpakow udaje mniej lub bardziej udanie alusy..te o ktorych pisze robia to moim zdaniem dosc udanie

Cytat:
2007-09-26 20:16:16, qbaj pisze:
daj przyklad jakis madralo

Ja takowe nijakie gładkie prawie zimowe miałem za 2 dychy kupione w motosklepie.

Cytat:
Zardzewiałe felgi idealnie współgrają z zardzewiałymi programi, nadkolami i drzwiami.

Hmm. Mam właśnie nówki felgi czarne. Kupiłem komplecik coby zimówek ciągle nie przekładać. Rdzy na moim złomiaku nie uświadczysz bez wprawnych oględzin (progi zrobione, spody drzwi zabezpieczone, że diabeł nie weźmie). Jedyne ogniska podlakiernicze przy uszczelce szyby przedniej i wokół gniezda anteny więc wypraszam sobie.

Chyba zostaję przy samych felgach ale na zimę jakieś badziewie kołpakowe muszę kupić bo starych felg nie robię.

No i piotr_ek (sorry za śmiałość) jakiś taki układny ostatnio. Nie poznaję

a jakie kolpaki polecacie? na jakich dobrze Espero wyglada? Prosze o fotki , bo ja tez sie zastanawiam nad zmianą. Pare dni temu zgubiłem jeden oryginalny :/

Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: robertkaluza dnia 2007-09-26 22:39:05 ]

Cytat:
2007-09-26 22:38:01, robertkaluza pisze:
.."a jakie kolpaki polecacie? na jakich dobrze Espero wyglada? ..."

wyłącznie ORYGINAŁY...

krzyknij na forumie ...na pewno ktoś Ci odsprzeda jakiś 1 sztuk

...nie kombinuj bo tylko oszpecisz woza

Cytat:
2007-09-26 22:38:01, robertkaluza pisze:
a jakie kolpaki polecacie? na jakich dobrze Espero wyglada?

Tylko oryginały

Czy się podoba?
Oceń sam - kwestia gustu.
Mi się podobało doputy, dopuki nie kupiłem dwóch kompletów alusów

Komplet czarnych leży w garażu.
Jak chcesz to wal na priv

Nie no pikne. Wal śmiało ile chcesz za czarnuchy. Na forumie oczywiście.

I widzę, że masz owiewki na szybach przednich. Jest przez nie ciszej jak uchylisz okno czy g.. dają w tym przypadku?

[ wiadomość edytowana przez: Marcin_J dnia 2007-09-26 23:06:16 ]

Za czarnuchy - czteropak dobrego browaru plus koszty wysyłki
A owiewki spełniają inne zadanie.
Jako że nie mam klimy, zdarza się że po deszczu trza gdzieś jechać.
Szybki się uchyla coby szybko nie parowały a woda skroplona na dachu nie wpływa nam do środka na zakrętach.
Podczas deszczu też można uchylić szybki i woda zgarnięta wycieraczkami z przedniej szyby nie wlatuje nam do środka
Czy jest ciszej
Nie zauważyłem żadnej różnicy

Fakt, leje się deszcz do środka... Tragedia