[K] elektryczna pompa paliwa ritmo 130 TC i pompa wody

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie sprzęt może być uzywany bo o nowy to raczej trudno
ważne żeby był sprawny w 100%
pompa wody chyba taka sama jak w 2000 DOHC z 131/132
cena do uzgodnienia
kontakt 668-349-377

pomp paliwa masz do wyboru i koloru na allegro lub w sklepach począwszy od oryginałów po podróby.
Jeśli chodzi o pompe wody to chyba mam jedną od 132(2.0 DOHC),za 300zł mogę ją odsprzedać.

[quote=HEMIGTX]za 300zł mogę ją odsprzedać [/quote]
co tak słabo. pińcet jak nic dla tego pANA...

ale ja nie napisałem,ze jest kompletna wiec jeśli chce kompletna działającą pompe to i cena do góry idzie
Zresztą ten chłop ma kase bo jak ma nową bude do kanta na sprzedaż to jest gośc,tylko kurcze czemu aukcje wycofali

kolego Janisz o co chodzi z tym fiolkiem bo to juz kolejne forum na którym go nie lubią , a chętnie sie dowiem bo szczeze mówiąc miałem smaka na tą bude fiata , i chciał bym sie dowiedzieć czy mozna robic z tym kolesiem jakieś potencjalne dile czy trzymac sie z daleka
pzdr

CYT "Jesteś pan kompletną szmatą, chamem, prostakiem, jebanym handlarzem, gumą przyklejoną do buta FSO AK, mało tego, jesteś gównem na bucie FSO AK.
Oczywiście nie mogłeś znieść tego, że nie zarobisz na tych końcówkach, więc wychujałeś wszystkich i pojechałeś je wykupić, z czego teraz kilka kompletów w ramach "dobrej woli" sprzedajesz. Było tego 70! Oczywiście jak burza ucichnie, to zaczniesz je wystawiać na allegro w cenach znacznie wyższych, bo warto z siebie zrobić szmatę dla kilku złotych.
Tak więc WSADŹ SOBIE W SWOJE DZIEWICZE DUPSKO TE KOŃCÓWKI I WY...NOŚ SIĘ Z TEGO FORUM!"

a buda dalej na sprzedaż za 3500 tylko konto na allegro mi podwiesili za nie płacenia opłat.A co do interesów to smiało można robić tylko DROGO wszystko mam i ogólnie to mnie nie lubią bo mam za dużo rzeczy i co niektórych w dupsko to gryzie.

ja pogonie za 499 kompletna ;] za kolejne 100 moge dolozyc rurke idaca wzdluz bloku,

tak btw... mam pompe, 80zł, sprawna, nie zjechane lozyska ;]

Obawiam się, że nikt cię nie lubi, bo nie jesteś zbyt miły dla swoich rozmówców i nie widać, żeby stare auta w jakikolwiek sposób cię obchodziły (oprócz finansów). Nie pomagasz więc nikomu i nie chcesz wyjść poza ogłoszenia kupię/sprzedam, więc nie dziw się, że tak ludzie na ciebie reagują. Po prostu obawiają się, że o czymkolwiek się dowiesz, to wykorzystasz wyłącznie dla siebie. Może coś zarobisz, ale będziesz sam. Jeżeli ci to pasuje, to ... coż, twój wybór.
Więc czym tu się dziwić ?

Cytat:
2007-10-07 23:45:20, fiolek pisze:
Tak więc WSADŹ SOBIE W SWOJE DZIEWICZE DUPSKO TE KOŃCÓWKI I WY...NOŚ SIĘ Z TEGO FORUM!" a buda dalej na sprzedaż za 3500 tylko konto na allegro mi podwiesili za nie płacenia opłat.A co do interesów to smiało można robić tylko DROGO wszystko mam i ogólnie to mnie nie lubią bo mam za dużo rzeczy i co niektórych w dupsko to gryzie.

Widzisz a mnie nie gryzie to ze masz duzo rzeczy , a to w jaki sposob mi odpowiedziales koteczku. Uwierz mi ze tak mnie to rozsierdzilo ze nie wiedzac ze jestes szczylem mialem ochote Ci walnac w "ryj"...

Przeszlo mi juz i zlewam Cie zebys przypadkiem nie mial satysfakcji... Po prostu rob sobie co chcesz ale pamietaj , jestes sam i kolegow nie masz. Za to moze bedziesz mial pieniadze !

Ja kupilem nowa pompe wody za 56 zl do DOHC. Wiec...

...więc jak powiesz gdzie, to się nie obawiaj, że kiedykolwiek ktoś tam jeszcze tak okazyjnie ją kupi, bo wyżej wymieniony kolega szybko cały zapas wykupi.
Może, że to było allegro

Kupiłem w sklepie u siebie w mieście. Spodziewałem sie wiekszej ceny,a tu niespodzianka Jak chce to niech przyjedza mnie to ryba.Pozdro

bolger powiedział co mnie boli,szkoda,że właśnie przez takich ludzi jak fiołek polska motoryzacja wymiera i jest jedynie punktem do potencjalnych zarobków.

no kurde zepsulisci biznes tez wiem gdzie mozna kupic w podobnej cenie nowa, ale a noz sie uda na handlarzu zarobic a wy mi tu

Swoja droga ...

Nie mialbym cywilnej odwagi wklejac listu pozegnalnego od FSO AK, tak dosadnie opisujacego kim fiolek jest.

Wez ty sie fiolek zastanow nad jednym, skoro wszedzie tak po tobie jezdza to musi byc tego jakis powod i moze niekoniecznie jest to to ze masz duzo rzeczy na stanie...